Лайм

Велика честь і мрія: Олена Зеленська прокоментувала свою появу на обкладинці Vogue

Журнал Vogue є найвпливовішим модним виданням світу

Перша леді України знялася для американського журналу Vogue. Свою появу на сторінках іменитого глянцю Олена Зеленська назвала "великою честю та мрією".

"Бути на обкладинці Vogue - велика честь і мрія багатьох успішних і заслужених людей світу. Єдине, чого всім їм бажаю, щоб це було не через війну в їхніх країнах", - написала дружина президента України в Instagram.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

"А зараз я б хотіла, щоб тут, на моєму місці ви бачили кожну українку. Яка воює, волонтерить, облаштовується в таборі для вимушених переселенців, виконує свою роботу під звуки сирени, тримається в окупації. Вона має право й заслуговує на те, щоб бути на обкладинках журналів усього світу. Зараз кожна з вас, дорогі співвітчизниці, – обличчя й обкладинка нашої країни", - додала перша леді.

Світлини Олени Зеленської для Vogue зробила американка Енні Лейбовіц. Вона вважається одним із найбільших фотографів сучасності та першою жінкою, яка провела виставку у Національній портретній галереї Вашингтона.

Героями її портретів ставали знамениті політики та зірки шоу-бізнесу. Серед них - Джо та Джилл Байден, Камалла Харріс, Мішель Обама, королева Єлизавета II, Майкл Джексон, Анджеліна Джолі, Скарлетт Йоханссон, Шарліз Терон, Леонардо Ді Капріо, Арнольд Шварценеггер та багато інших.

Фотосесія першої леді України проходила у Києві, на кількох кадрах до дружини приєднався Володимир Зеленський.

В інтерв'ю виданню Зеленська розповіла про український спротив російському вторгненню та про свою роботу та життя у цей час. Президент говорив переважно про дружину.

"У неї сильний характер. І, мабуть, вона сильніша, ніж вона думала. А ця війна - як, мабуть, будь-яка війна, виявляє якості, про які ви навіть не підозрювали. Звичайно, вона моє кохання. Але вона також мій найкращий друг. Олена справді моя найкраща подруга. Вона також патріотка та дуже любить Україну. Це так. І вона чудова мати", - сказав Володимир Зеленський про свою дружину.

Журнал Vogue заснований у США у 1892 році і є найвпливовішим модним виданням світу. Водночас він відомий також численними аналітичними матеріалами на соціально-політичну тематику.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Вже другий місяць в ЗСУ: учасник гурту KAZKA повідомив, що доєднався до війська

Сопілкар гурту KAZKA Дмитро Мазуряк поповнив ряди ЗСУ і показав фото у військовій формі

Прикро, що татко на війні: дружина Віталія Козловського поділилася успіхами маленького сина

Дружина співака Віталія Козловського Юлія Бакуменко поділилася в мережі першими успіхами їхнього 4-місячного сина Оскара, доки співак служить 

Я сумував: Дан Балан після тривалого мовчання про війну несподівано приїхав в Україну

Молдавський співак Дан Балан приїхав в Україну і показав відео з Буковеля