Лайм

Дякую за почуття гумору: Володимир Дантес тепло привітав маму з днем народження

"Ти для мене така ж сильна, крута, красива і незламна, як і наше місто"

Український співак Володимир Дантес, який нещодавно показав фото поцілунку з Дашею Кацуріною, привітав свою свою маму Марію Олексіївну з днем народження. У соцмережах він поділився архівним кадром, на якому позував разом із рідною людиною, а також приготував для іменинниці зворушливе привітання.

"Мама, сьогодні у тебе день народження! Ювілей! Ти ненавидиш фотографуватись, тому дивись на цю фотографію. Це знімок з нашої квартири в Харкові. Ти для мене така ж сильна, крута, красива і незламна, як і наше місто", - написав музикант у Instagram.

Фото: instagram.com/vladimirdantes

Також виконавець пригадав кумедну історію про свою маму та подякував їй за чудове почуття гумору:

"Ми з тобою дуже любимо приколюватись, сміятись, просто розмовляти. Ти зробила все, щоб я став людиною за яку тобі не соромно. Я тебе дуже сильно люблю, тому напишу мою одну з найулюбленіших історій, пов’язану з тобою:

Коли я зробив перше тату, одразу зателефонував мамі. Сказав: "Мам, я зробив тату", вона сказала "Шо?! Ага, зрозуміла" і поклала слухавку. Перетелефонувала через хвилин 10 і випалила: "Вова, я тут подумала, що теж зроблю тату. На правій сідниці портрет мого першого чоловіка, на лівій (через те що ближче до серця) - портрет твого батька. Щоб коли я сідала, вони розуміли в який вони великій дупі".

Фото: YouTube

"Мам, дякую тобі за почуття гумору та свободу в думках! P.S за це ти мене теж вб’єш, але ця історія – топ", - підсумував Володимир.

Шанувальникам сподобалася весела історія про маму артиста. У коментарях вони зазначили, що у Марії Олексіївни чудове почуття гумору. Також користувачі мережі приєдналися до привітань та побажали жінці мирного неба та довгого щасливого життя.

"Гумор у мамі топовий", "Крута мама у тебе, Вовчик! Хай буде здорова та щаслива", "Здоров'я, щастя, довгих літ життя та скорішої перемоги", "Міцного здоров'я мамі", "Геніальна мама! З днем народження її", "Хай Бог береже маму і дарує багато щасливих років життя!", "Вітаю! Довгих та щасливих років життя", "Здоров'я мамочці. І спокою для Харкова та всіх наших міст", - висловилися люди.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації