Лайм

Жодної думки не було виїхати: Олексій Суханов зізнався, чи не пошкодував про українське громадянство

Шоумен озвучив свою позицію

Український ведучий Олексій Суханов, який народився і до 2014 року проживав у Росії, розповів, чи не шкодує про набуття українського громадянства. За словами зірки, український паспорт, який він отримав у січні цього року, є для нього дуже важливим документом, який він ніколи не зрадить, як і не зрадить довіри до нього українців.

Деталями своєї позицї шоумен поділився в інтерв'ю Аліні Доротюк. Суханов зізнався, що коли йому подзвонили із питанням: "Чому не виїжджаєш з України?", у відповідь він просто поклав слухавку.

"В 2014 році я став на бік України не для того, щоб шкодувати. Паспорт, який я отримав в січні – для мене вкрай важливий документ, як і саме громадянство. В мене жодної думки не було про те, щоб виїхати. Коли мене запитали: "Чому ти не виїжджаєш? В тебе є російський паспорт!", я поклав слухавку. Так, він є. Але я підписав офіційну заяву, в якій пообіцяв Україні забути про свій російський паспорт і не користуватися ним", - розповів Олексій.

Фото: instagram.com/suhanov.official

"Я залишився тут і маю тут бути, тому що мені Україна довірила бути своїм громадянином. Як я можу її підставити?! Тоді я буду конченою тварюкою. Як я можу так зробити?! Я в Україні і буду тут залишатись, тому що я дуже хочу, щоб вона стала європейською, щоб перемогла всю цю рашистську гидоту. Це для мене найголовніше зараз, і мені це дійно болить. Скажіть мені, якою людиною треба бути, якщо тобі люди довіряють, а ти в найскладніші часи тікаєш?! Це ж бл**ство якесь!" – додав ведучий.

Фото: instagram.com/suhanov.official

Нагадаємо, Олексій Суханов народився у місті Іваново. У серпні 2014 року виїхав з Росії та пішов із "РЕН ТВ" у зв'язку з власною незгодою з позицією каналу щодо війни на сході України та іншими подіями в країні. З початком воєнного конфлікту на сході України Суханов остаточно переїхав до Києва.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Як склалася доля пластичного хірурга Андрія Іскорнєва після "Холостяка" - який вигляд має і де живе головний герой 3 сезону шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Український співак Monatik розповів, що запитували представники ТЦК, коли зупинили його в центрі Києва 10 травня

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова повідомила, що співак переніс складну операцію на серці та показала фото з реанімації