Лайм

Мені з цією людиною по дорозі: Wellboy розповів, хто став його продюсером після скандалу з Бардашем

Музикант поділився подробицями

Український виконавець Wellboy (справжнє ім’я - Антон Вельбой) розповів, що після припинення співпраці з Юрієм Бардашем його продюсуванням займається саундпродюсер Женя Тріплов. Артист зазначив, що головне для нього особисто та його команди: розуміння того, що війна – це зло, і ніяких виключень тут бути не може.

Детальніше про творчість вже без Юрія Бардаша співак розповів в інтерв'ю "Суспільному". Антон заінтригував, що вже зовсім скоро шанувальники почують багато його нових пісень.

Фото: instagram.com/a.wellboy

"У мене залишився саундпродюсер Женя Тріплов – і це для мене найголовніше. Моя позиція та позиція моєї команди: війна – це зло. У Жені донька народилася під час війни у бомбосховищі. От як він має ставитися до війни? Мені із цією людиною по дорозі, і зараз він виконує обов'язки мого продюсера", – сказав Wellboy.

Раніше виконавець зізнавався, що рішення про припинення співпраці з Бардашем належить йому:

"Звичайно, вирішив я. Але перше повідомлення я отримав від нього. Бо, я так думаю, що він зрозумів, куди його хилить взагалі і що з ним відбувається. Він записав мені голосове і розповів про свою позицію. Я зрозумів, що нам з цією людиною не по дорозі".

Фото: instagram.com/a.wellboy

Нагадаємо, на початку липня Юрій Бардаш записав майже двогодинний ролик з двох частин, у якому себе назвав російською людиною, країну-агресора Росію – великою державою, а також заявив, що Україна мала капітулювати після повномасштабного вторгнення РФ. Після пропагандистських заяв Юрія Бардаша розкритикували користувачі мережі, назвавши публікацію цих відео "його самознищенням".

Юрій БардашФото: YouTube

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil