RU  UA

Дізнатися

Мені з цією людиною по дорозі: Wellboy розповів, хто став його продюсером після скандалу з Бардашем

Музикант поділився подробицями

Український виконавець Wellboy (справжнє ім’я - Антон Вельбой) розповів, що після припинення співпраці з Юрієм Бардашем його продюсуванням займається саундпродюсер Женя Тріплов. Артист зазначив, що головне для нього особисто та його команди: розуміння того, що війна – це зло, і ніяких виключень тут бути не може.

Детальніше про творчість вже без Юрія Бардаша співак розповів в інтерв'ю "Суспільному". Антон заінтригував, що вже зовсім скоро шанувальники почують багато його нових пісень.

Фото: instagram.com/a.wellboy

"У мене залишився саундпродюсер Женя Тріплов – і це для мене найголовніше. Моя позиція та позиція моєї команди: війна – це зло. У Жені донька народилася під час війни у бомбосховищі. От як він має ставитися до війни? Мені із цією людиною по дорозі, і зараз він виконує обов'язки мого продюсера", – сказав Wellboy.

Раніше виконавець зізнавався, що рішення про припинення співпраці з Бардашем належить йому:

"Звичайно, вирішив я. Але перше повідомлення я отримав від нього. Бо, я так думаю, що він зрозумів, куди його хилить взагалі і що з ним відбувається. Він записав мені голосове і розповів про свою позицію. Я зрозумів, що нам з цією людиною не по дорозі".

Фото: instagram.com/a.wellboy

Нагадаємо, на початку липня Юрій Бардаш записав майже двогодинний ролик з двох частин, у якому себе назвав російською людиною, країну-агресора Росію – великою державою, а також заявив, що Україна мала капітулювати після повномасштабного вторгнення РФ. Після пропагандистських заяв Юрія Бардаша розкритикували користувачі мережі, назвавши публікацію цих відео "його самознищенням".

Юрій БардашФото: YouTube

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Не лише у Єфросиніної і Денисенко: у кого з відомих українок чоловіки служать у ЗСУ

Многие знаменитые женщины ждут своих мужчин с войны. Среди них – Маша Ефросинина, Наталка Денисенко, Маричка Падалко, Людмила Барбир

Павло Зібров показав мальовничі краєвиди з вершини «Батьківщини-Матері»

Павел Зибров побывал на вершине величественного монумента Родина-Мать. Он показал красивые виды Киева

Рано чи пізно ми всі воюватимемо: лідер гурту "Друга Ріка" розповів, чи варто мобілізувати артистів

Валерий Харчишин рассказал, что думает о мобилизации артистов. Музыкант активно помогает украинской армии