Лайм

Зі склом під ногами: Лідія Таран повернулася до Києва і зробила фото у своєму розбомбленому будинку

Телеведуча приїхала з Франції, куди тікала від війни

Українська телеведуча Лідія Таран разом із дочкою Василиною поїхала до Франції у перші дні вторгнення РФ. Поки мама з дитиною перебували за кордоном, в їхній будинок в Києві двічі влучила російська ракета. Стіни їхньої квартири дивом уціліли. Через п'ять місяців війни знаменитість повернулася додому та запросила у гості свою колегу Марічку Падалко.

Ведучі новин опублікували в Instagram спільний допис, в якому показали, як виглядає ЖК після ракетних ударів. Лідія Таран зовсім недавно переїхала до нової квартири, а тепер в ній немає вікон. Виходячи з тексту публікації, телеведуча повернулася до столиці на якийсь час.

Фото: instagram.com/lidiyataran/instagram.com/marichkapadalko

"І сльози, і сміх, і обійми - ми не бачилися п’ять місяців і невідомо, коли побачимося знов, але частинка України зараз в кожному з нас, де б ми не були. Ліда тепер може якусь частинку взяти з собою в Європу в буквальному сенсі цього слова - занадто багато їх лишилося навколо після двох влучань російських ракет в її житловий комплекс", - розповіла Падалко.

Марічка додала, що з того часу, як Лідія переїхала до своєї нової київської квартири, вони не могли викроїти час, щоби випити каву в її стінах. "Зараз знайшли. Шкода, що з таким краєвидом і склом під ногами, але як добре, що складні часи роблять нас тільки ближчими та сильнішими", - сказала вона.

Фото: instagram.com/lidiyataran/instagram.com/marichkapadalko

Раніше Лідія Таран розповідала, що поки їй страшно повертатися до Києва, адже від прямого влучання в будинок загинула людина. Телеведуча не готова ризикувати безпекою 15-річної Василини.

"В моєму будинку вбило людину ракетою. Мені небезпечно в моєму будинку. Я поки не намагатимуся повернутися туди. Я поки не бачу своєї дитини і себе в ній. Головне - це безпека", - заявила вона у травні після першого "прильоту".

Фото: instagram.com/lidiyataran

Друге влучання в будинок, де знаходиться квартира телеведучої, було 26 червня. Внаслідок ракетної атаки було пошкоджено кілька поверхів багатоквартирного будинку. У багатоповерхівці спалахнула пожежа, квартира Таран зазнала пошкоджень, але вціліла.

"Все вибито, але начебто не горить. Головне, що там не було мене й малої. Колеги з ефіру закликають мене повернутися, бо в Києві вже безпечно. Я собі уявила, що дала слабину і приїхала, щоб не почуватися зрадницею" , – прокоментувала тоді Лідія.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші