Лайм

Передам онукам: Катя Осадча показала прикрасу, яка стала її символом перемоги

Ціна кулона – від 5600 грн до 7400 грн

Українська телеведуча Катя Осадча, яка нещодавно прокоментувала ім'я новонародженого сина Регіни Тодоренко, показала особливу в своїй колекції прикрасу. В соціальних мережах вона опублікувала кілька кадрів, на яких продемонструвала підвіску на шию – маленького півника, який став для знаменитості символом незламності та перемоги України.

Відповідні кадри Осадча виклала у своєму блозі в Instagram. Вона показала ексклюзивний аксесуар та зізналася, що у майбутньому передасть його своїм онукам.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Мій символ незламності! Я передам його онукам з історією створення і розповіддю про неймовірних людей, які жили зі мною в один час, які і є цей півник з Бородянки, що вистояли попри все, які трималися і об'єднувалися, які перемогли. Ця прикраса натхненна куманцем Васильківського керамічного заводу, що вистояв після ракетного удару. Частина прибутку від продажу піде на відбудову школи в Чернігівській області", - поділилася подробицями ведуча "Світського життя".

На наступному фото Осадча показала півника з іншого ракурсу, і виявилося, що на ньому викарбуване ім'я "Катя" із сердечком поруч. Зірка подякувала авторці особливого творіння – Наталії Каменській:

"Не побачила одразу і тепер плачу від такої уваги. Цей півник буде моїм символом Перемоги!".

Фото: instagram.com/kosadcha

Золотий півник створений Gunia Project - брендом виняткових речей, вироблених на основі етнічних традицій України. У своїй продукції автори поєднали народні традиції, фольклорні елементи, повсякденну культуру та сучасність. Колекції бренду охоплюють аксесуари та предмети домашнього декору, що наслідують майстерність гуцулів, вироби за мотивами Київської Русі та писану кераміку ручної роботи.

Ціна кулону, який показала Осадча, від 5600 грн до 7400 - в залежності від розміру.

Фото: guniaproject.com.ua

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Міша Коллінз у Києві: відомий актор показав фото та зізнався в любові до України

Американський актор Міша Коллінз приїхав до України та показав фото на тлі знищеної російської техники, що виставлена у Києві

Jerry Heil вразила вишуканим образом на червоному хіднику у Каннах

Jerry Heil показала смілий образ на Каннському кінофестивалі - який вигляд мала співачка, яка була ціль її візиту

Навчає і підказує: Ірина Горова висловилася про стосунки Потапа з 16-річним сином

Ірина Горова назвала Потапа чудовим батьком та розповіла, що він має хороші стосунки із сином Андрієм