Лайм

Думала, що бачила весь цинізм: Катя Осадча висловилася про ім'я новонародженого сина Регіни Тодоренко

Українська телеведуча не змогла змовчати

Одеситка Регіна Тодоренко, яка мовчить про війну в Україні, назвала новонародженого сина Миром. На ім'я дитини вже відреагувала Даша Астаф'єва, яка від початку повномасштабного вторгнення РФ не покидала Київ, а тепер висловилася Катя Осадча.

Українська телеведуча зізналася у "сторіз", що думала більше не писати про зрадників, але на цей цинізм вона не могла не відреагувати.

Фото: instagram.com/kosadcha

"Обіцяла більше не говорити про зрадників, точніше, не додавати їм популярності і просто про них забути. Але коли людина з українським паспортом, що живе в Росії, мовчить 5 місяців і не називає війну війною, але називає новонародженого сина Мир... Я думала, що вже бачила весь цинізм світу, але ні, тут демонструють чергове дно", - написала Осадча.

Фото: instagram.com/kosadcha

Нагадаємо, з 24 лютого Регіна Тодоренко, яка народилася та виросла в Україні, жодного слова не сказала про війну. Своє мовчання українка виправдала заявою, що розмови про "політичну ситуацію" можуть зруйнувати її шлюб: у російського співака Влада Топалова нібито інше ставлення до того, що відбувається в її рідній країні.

На початку липня екс-ведуча "Орла та Решки" народила другого сина, якому дала ім'я Мир. Тодоренко народжувала на Балі у присутності чоловіка та на очах у старшого сина Мішеля.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Найближчим часом Регіна збирається видати книгу дитячих казок "про кумедну Регіну Мандрівницю, яка так любить рятувати світ".

"Ми, мами, звичайно, якісь чарівні істоти. Для дітей готові перетворюватися і на кульку, і на тигрицю, і на казкарку. Мішель надихнув мене на написання книги казок. Мені так захотілося передати йому всі знання, враження, емоції, пережиті за роки подорожей, що щовечора вигадувала для нього кумедну розповідь про кумедну Регіну Мандрівницю, яка так любить рятувати світ... І невдовзі я прийняла рішення написати для нього книгу казок. Хто б міг подумати, що через пару років я сидітиму ось так зі своїми синами та читатиму їм перші нариси", - написала Тодоренко у своєму Телеграм-каналі.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil