Лайм

Немає гарантії, що не прилетить: Лідія Таран розповіла про страх повернутися до Києва

Телеведуча купила квартиру в "дуже невдалому" місці

Лідія Таран разом із дочкою Василиною знаходиться у Франції, куди тікала від війни. Незважаючи на вмовляння колег українська телеведуча не поспішала повертатися до Києва, і мала рацію, адже будинок, в якому вона нещодавно придбала квартиру, кілька разів зазнавав ворожих ракетних ударів.

Минулого тижня ведуча новин, через п'ять місяців повномасштабної війни, приїжджала в свою київську квартиру, щоб подивитися на руйнування після російських обстрілів. Однак повертатися додому Лідія поки боїться. Про свій страх знаменитість розповіла в інтерв'ю НВ.

Лідія Таран із колегою Марічкою Падалко у своїй пошкодженій квартирі Фото: instagram.com/lidiyataran

"У мене присутній щоденний страх за близьких. Радше, це констатація факту. Тому, що місце, де я купила квартиру, виявилося дуже невдалим. Мій дім знаходиться біля заводу Артема, об'єкта, по якому постійно намагаються влучити російські ракети. Туди прилітало вже тричі, були людські жертви, і, в принципі, немає жодної гарантії, що не прилетить ще четвертий і п’ятий рази", - поділилася Таран.

Телеведуча додала, що хоч вони з дочкою фізично і живуть у Франції, все одно перебувають в інформаційному полі України.

"Наш день починається не з занурення та адаптації до місцевого середовища, а з перегляду в телефоні українських новин, потім листуємося з нашими друзями та рідними", - розповіла вона.

"Тут багато людей, які потрапили після скрутних обставин з окупованої у березні Чернігівщини, з розбомбленого Маріуполя. Деякі з них досі не прийшли до тями, та й взагалі не можуть повністю усвідомити де вони і що відбувається", - додала Лідія.

Лідія Таран із дочкою Василиною у ФранціїФото: instagram.com/lidiyataran

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкології

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували

Український актор Євген Шумілов загинув на фронті, захищаючи пораненого побратима

На фронті загинув український актор театру та кіно Євген Шумілов, який захищав Україну від початку повномасштабної війни