Лайм

Була велика відповідальність: Наталія Могилевська пояснила, чому не виїхала з Києва на початку війни

Співачка з перших днів російського вторгнення перебуває в Україні

Війна застала Наталю Могилевську у Києві. Співачка не стала покидати Україну, хоча, як сама зізнається, вона мала таку можливість. Через п'ять місяців артистка пояснила, чому вирішила залишитися у столиці.

В інтерв'ю каналу СТБ виконавиця розповіла, що живе у відносно спокійному місці, тому 24 лютого до неї перебралися всі її друзі, рідні, вагітна сестра із сім'єю. Минулої весни Наталя орендувала котедж на Осокорках з видом на Дніпро, втікши від міської суєти.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"У мене була повна хата людей, - зізнається зірка. - А у мене дієта, їжі обмаль навіть на мене одну. Тому я як господиня, як людина, яка приймала стільки людей... у мене була величезна відповідальність. Я не те, що їхати не могла, я мала шукати все, в тому числі й їжу, тому що 9 людей, а їжі немає".

"Далі на третій день я почула, що в метро Славутич у людей немає води, а у мене є свердловина. Я набрала 20 пляшок води, поїхала в метро, а далі, знаєте, почалося різне: і виступи, і волонтерка, і мої школи [Talant school] перетворилися на збройні склади – їжа тоннами", - додала Могилевська.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

За словами співачки, коли в Києві стало спокійніше і її сестра поїхала, вона теж могла виїхати, але зрозуміла, що настільки вірить у перемогу України, що хоче бути однією з перших, хто її побачить на власні очі.

За майже шість місяців війни Наталія Могилевська не лише активно займається волонтерством, а й підтримує наших бійців своєю творчістю. Весь цей час поруч зі співачкою знаходиться кохана людина, з якою ій ничого не страшно, навіть їздити в гарячі точки.

Фото: instagram.com/nataliya_mogilevskaya

"Мій коханий - дуже смілива людина, у нього є зброя. Людина, яка має такий характер і мені з нею справді не страшно. І ми з нею проїздили всю цю війну", - поділилася артистка.

  • Раніше Наталія Могилевська докладніше розповіла про свого коханого чоловіка. Поруч із 47-річною співачкою є надійне плече.
  • Також співачка переспіла свою пісню "Я кажу ні" із голосистим воїном ЗСУ. Запис переосмисленого хіта Могилевської було зроблено на найближчій до дислокації студії звукозапису, а в лісі неподалік розміщення підрозділу зняли відео.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни