Лайм

Колишніх гімнасток не буває: 41-річна Лілія Ребрик вразила гнучкістю та граціозністю

Фанати засипали артистку компліментами

Українська акторка та телеведуча Лілія Ребрик, яка нещодавно розповіла про вплив війни на її дітей, у минулому займалася танцями та гімнастикою. І хоча основна її діяльність – це акторство та телебачення, навички, здобуті раніше, вона теж добре пам’ятає.

На своїй сторінці в Instagram Ребрик оприлюднила відео, на якому показала, як виконує складні гімнастичні трюки з м’ячем. 41-річна майстриня спорту з художньої гімнастики довела, що майстерність – це те, що не забувається з часом.

"Згадала юність…Колишніх гімнасток не буває. P.S. На задньому фоні Поля у мріях про світле гімнастичне майбутнє. Прийшла. Побачила, вподобала", - йдеться у публікації знаменитості.

У коментарях шанувальники залишили для Ребрик безліч компліментів, зазначивши, що "це рівень олімпійського чемпіона".
"Прекрасна Лілічка", "Круто! Не можу налюбуватися!", "Яка ви талановита", "Як круто! Я в шоці", "Майстерність не забувається", "Дуже гарний приклад для донечок", "Це рівень олімпійського чемпіона. Мені б так згадати юність", "Ви прекрасні у всьому за що беретесь", "Тіло добре пам'ятає. І чудовий приклад для Полі", - висловилися люди з цього приводу.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Художня гімнастика – не єдине, чим займалася ведуча в юності. Також вона закінчила музичну школу за класом фортепіано. У 2001 році Ребрик закінчила Київський національний університет театру, кіно і телебачення ім. І. К. Карпенка-Карого, де наразі викладає пластику.

У 2011 зірка брала участь у шоу "Танці з зірками" на телеканалі СТБ у парі з Андрієм Диким, за якого у тому ж році вийшла заміж. Пара виховує двох доньок – Діану та Поліну.

Фото: instagram.com/liliia.rebrik

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші