RU  UA

Дізнатися

Три портрети Путіна: артист балету Полунін похвалився новими татуюваннями з лицем диктатора

Уродженець Херсона – великий фанат презентанта РФ

Російський артист балету Сергій Полунін народився у Херсоні та має український паспорт. Це не завадило йому стати фанатом Путіна і зробити цілих три татуювання з портретами диктатора.

Полунін опублікував у Instagram нову фотографію зі своїми тату. Минулого року він заявляв, що видалить з грудей старий портрет Володимира Путіна, але натомість набив двох нових на своїх плечах.

Фото: instagram.com/poluninink

У коментарях під фото розгорілася суперечка. Російські фанати Полуніна вихваляють "мужність і відвагу" Полуніна і називають татуювання "красивим", тоді як інші нагадують йому про війну в Україні та злочини армії РФ. Примітно, що на руці танцюриста видно зведене татуювання з ім'ям Міккі Рурка, який гаряче підтримав Україну після вторгнення РФ.

Сергій Полунін у 2018 році до набуття російського громадянства не мав татуювання з обличчям Путіна. Фото: Getty Images

Минулого року в інтерв'ю чеському виданню iDNES.cz Сергій Полунін пояснив, чому хоче видалити татуювання Володимира Путіна з грудей

"У мене є проста відповідь на це питання. Я вирішив видалити свої татуювання, тому що хотів повернутися до "чистого сімнадцятирічного себе". Щоб знову відчути, яке це, коли на моїй шкірі взагалі нічого немає… тому що у мене дуже довгий час були татуювання на тілі. І я люблю їх усіх, вони були частиною мене... Позбутися їх було непросто, але мені просто потрібно було зрозуміти, хто я без них", - говорив він у грудні 2021 року.

Уродженець Херсона вперше показав портрет президента на грудях наприкінці 2018 року одночасно з отриманням російського паспорта.

"У мене є це, щоб захистити мою енергію. Володимир - ангел. Молюся за нього", - прокоментував він своє рішення.

Фото: Getty Images

Сергій Полунін переїхав до Лондона з батьками ще підлітком. Він прославився у віці 19 років, став наймолодшим солістом Королівського балету. У 2012 році він оголосив, що кидає танці і хоче зайнятися акторською майстерністю. Зрештою, він поїхав до Росії, де отримав громадянство і продовжує танцювати.

Сергій Полунін знявся у кліпі "Take Me To Church" на музику співака та автора пісень Хозієра. Відео, зняте Девідом Лашапелем, стало хітом на YouTube.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Де зараз Андрій Іскорнєв - найскандальніший герой "Холостяка", який жив у Росії

Как сложилась судьба пластического хирурга Андрея Искорнева после "Холостяка" - как выглядит и где живет главный герой 3 сезона шоу

Monatik згадав, як його зупинили представники ТЦК і відповів, чи оновив свої дані

Украинский певец Monatik рассказал, что спрашивали представители ТЦК, когда остановили его в центре Киева 10 мая

Віктор Павлік переніс складну операцію на серці: в якому стані 58-річний співак

Жена Виктора Павлика Екатерина Репяхова сообщила, что певец перенес сложную операцию на сердце и показала фото из реанимации