Лайм

Справжня причина приїзду до Києва: Дорофєєва показала, заради кого повернулася в Україну

Артистка позувала з народним улюбленцем

Українська співачка Надя Дорофєєва, яка нещодавно повернулася в Україну та показала, як спілкується з дітьми свого нового обранця, озвучила справжню причину приїзду. У соціальних мережах вона "зізналася", що прийняла рішення повернутися до столиці заради зустрічі із псом Патроном.

У Instagram знаменитість опублікувала фото зі знаменитим собакою-сапером. "Справжня причина приїзду до Києва", – пожартувала артистка у підписі до серії кадрів.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Зірковий помічник, який теж має власний блог у мережі, неодноразово заявляв, що мріє про зустріч із співачкою. І ось як він прокоментував знайомство з нею: "Короче, що. Я не планував. Я знав, що Надя Дорофєєва приїхала в Київ, і ми чисто випадково зустрілись біля резиденції президента. А далі, як в тумані. У вас теж було таке, що коли побачили своє кохання, то хоч скільки між вами не було б непорозумінь та навіть зрад - ви все одно прощали?".

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Шанувальники у коментарях залишили для виконавиці та її пухнастого друга безліч компліментів. Хтось навіть пожартував, що тепер стало зрозуміло, на кого "Надя проміняла колишнього чоловіка Володимира Дантеса".

"Дорофеева і Патрон - це подвійний лайк", "Так от на кого Надя поміняла Дантеса", "Скільки ж дівчат ти вже закохав у себе, Патрончику?", "От уже розбивач сердець", "Патрон, на сьомому небі від щастя", "Нарешті разом", "Міша не ревнує?", "Він тебе чекав найбільше", "Яка зустріч", "Хочу бути замість Патрона", "Патрон вже облизав тебе?" – висловилися користувачі мережі з цього приводу.

Фото: instagram.com/nadyadorofeeva

Нагадаємо, український собака-винюхувач вибухівки здобув велику популярність на початку російсько-української війни. За даними ДСНС, до 19 березня джек-рассел-тер'єр допоміг виявити понад 90 вибухових пристроїв, встановлених російськими окупантами на українських територіях. За цей доволі короткий проміжок часу пес став улюбленим героєм не лише для дітей, а й для дорослих.

Патрон почав нести службу у ДСНС у віці 6 місяців, до квітня 2022 року йому виповнилося 2,5 роки. За життям знаменитого помічника в Instagram стежать вже 337 тисяч підписників.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації