Лайм

Шукали щось незвичайне: Дмитро Танкович розповів, що росіяни винесли з його будинку в Бучі

Телеведучий вважає, що йому пощастило

Будинок Дмитра Танковича в Бучі вцілів після окупації російськими військами, однак усередині нього все перевернули. Рашисти шукали незвичайні речі, "намагалися стати ближчими до 21 століття".

В інтерв'ю БЕЛСАТ LIFE телеведучий та актор "Дизель Шоу" розповів, що боявся повертатися в Україну з Польщі, куда виїхав у перший день повномасштабного вторгнення, оскільки не знав, що з його домівкою.

Фото: instagram.com/tankovichd

"Дуже складно повертатися було, бо, по-перше, до останнього, коли зв'язок зник і чат уже не працював, ми ж не розуміли: стоїть будинок, не стоїть, прилетіла сюди міна або снаряд, чи ні. Ну, просто зв'язку вже як такого не було", - поділився він.

"Але потім я приїхав: бачу, будинок стоїть, бачу, шибки розбиті. Зрозуміло, що товариші [російські окупанти] шукали щось незвичайне, намагалися стати ближче до 21 століття. Взяли дріб'язок. Через те, що ми не колекціонуємо яйця" Фаберже", у нас немає дорогих золотих прикрас чи картин, куплених на Sotheby's... У нас просто хороший сучасний ремонт, але чогось коштовного у нас немає. Можливо, вони це зрозуміли і особливо нічого не винесли, - зізнався Танкович. - Прикро за вінчестер, на якому були фотки. Ось це найприкріше".

Дмитро вважає, що його сім'ї дуже пощастило, адже сусідні будинки постраждали набагато більше. "Там видно, що шукали-шукали-шукали...", - розповів він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита