Лайм

Соромно і прикро: Злата Огнєвіч показала, як російські співачки вкрали її пісню

В окупованому Криму росіянки розважають туристів "Зозулею"

Нещодавно Злата Огнєвіч згадала, як Росія на "Євробаченні" поставила їй найнижчий бал, щоб Україна не виграла конкурс. Тепер українська співачка розповіла про ще одну "ісконно русскую забаву" - красти і видавати за своє.

Артистка показала, як в анексованому Криму дві співачки з РФ зухвало розважають публіку її "Зозулею". Виконавиці переклали україномовну пісню на російську, при цьому бек-вокал Огнєвіч прибрати не подумали.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від ZLATA OGNEVICH (@zlata.ognevich)

"У моєму рідному Криму звучить моя "Зозуля" російською мовою у виконанні двох лярв, які й гадки не мають про закони та авторські права, - написала Злата в Instagram. - Хоча про що я пишу, які права можуть бути у громадян Росії. Вибачте, але мене нудить".

"До речі, "співачки" такі безглузді, що співають під мінус із моїм голосом на беках, - додала Огнєвіч. - Соромно, прикро, але чого ще чекати від болотян?".

Злата вірить, що зовсім скоро ЗСУ виженуть усіх росіян з української землі, і "Зозуля" пролунає на Дні визволення Криму по всім чарівним містам півострова.

На чергове дно росіян у коментарях відреагували колеги зірки та її шанувальники.

"Ахахахаха куку", - сміється Wellboy. "Це жах просто, нація-деградація", - пишуть решта підписників. "Ганьба! Вони абсолютно нічого не можуть створити самі! Все безглузда, огидна копія! Жах! Виродки", "Жах... але для недонації це, схоже, норма. На більше, ніж те, що вони показують і творять зараз, вони не здатні", "Їх деградації немає межі".

  • Раніше лідер гурту "Воплі Відоплясова" Олег Скрипка розповів, як росіяни в його будинку розпивали горілку прямо в ліжку.
  • Український телеведучий Анатолій Анатоліч висміяв радянські цінності росіян. Він заявив, що громадяни країни-агресора продовжують жити, спираючись на стандарти, які колись існували в СРСР.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

У Мальме відбувся фінал Євробачення 2024 - якими були найкращі виступи артистів - хто потрапив у топ-7 - відео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona і Jerry Heil посіли 3 місце на Євробаченні 2024 за результатами суддівського та глядацького голосування - таблиця

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер зі Швейцарії виграв Євробачення 2024 - що відомо про життя та кар'єру музиканта, який позиціонує себе як небінарна особа