Лайм

Олена Зеленська у джинсах відвідала львівський ліцей та перевірила умови навчання під час війни

"бомбосховище - віднині мастхев"

Два тижні залишилося до нового навчального року, і для українців він буде непростим. 1 вересня на очне навчання зможуть вийти лише ті школи, які мають обладнані укриття. Олена Зеленська відвідала один із ліцеїв у Львові та перевірила умови навчання під час війни.

Перша леді України спустилася у бомбосховище навчального закладу, в якому готуються у разі повітряної тривоги проводити уроки. Для робочого візиту дружина президента обрала повсякденний лук: сині джинси, чорний піджак та білу футболку. Свій образ Зеленська доповнила патріотичними кедами The Coat – із жовто-блакитними вставками.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

"Коли в Конгресі США я просила засоби ППО, робила це насамперед для того, щоб українські діти могли безпечно піти до школи у новому навчальному році – без щохвилинної загрози від російських ракет. Але маємо усвідомити: навіть за наявності найкращих систем ППО бомбосховище – віднині мастхев для кожного українського дитсадка, школи, інституту. Так само, як це вже багато років є в Ізраїлі, де кожен учень знає, куди бігти у разі повітряної тривоги", - написала вона в Instagram.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Олена Зеленська також звернулася до батьків та закликала їх особисто оцінити умови безпеки для своїх дітей у школах, садах та інших навчальних закладах.

"Шановні батьки, якщо у вашій школі планують очне навчання – обов’язково відвідайте її особисто й оцініть безпекові умови. Пройдіть шляхом, яким у разі тривоги рухатимуться ваші діти. Перевірте все. Ми не залишимо наших дітей без освіти, і навчальний процес триватиме. Але відтепер маємо поєднувати його з максимальною безпекою. І подбати про неї повинні ми, дорослі", - зазначила перша леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Боюся найбільше у житті: Костянтин Грубич висловився щодо можливої мобілізації сина

Український телеведучий Костянтин Грубич зізнався, що боїться відпускати на фронт свого 27-річного сина Ярослава

Наталія Могилевська показала теплі обійми з прийомною донечкою: рідкісне фото

Наталія Могилевська показала молодшу доньку Софію з нагоди Дня вишиванки - що відомо про дівчаток, яких удочерила співачка

Молодий Чарльз і Єлизавета II: палац показав небачені раніше портрети королівської родини

Букінгемський палац показав архівні портрети королівської родини - на кадрах позували Чарльз III, Єлизавета II та інші