Лайм

Дуже легко померти: мама Кузьми Скрябіна розповіла, як пережила смерть сина

Ольга Кузьменко дала інтерв'ю у день народження сина

17 серпня Андрій Кузьменко, більш відоміший як Кузьма Скрябін, відсвяткував би день народження. Якби не трагічна аварія, яка забрала його життя сім років тому, то сьогодні музикантові виповнилося б 54. Мати покійного артиста Ольга Кузьменко згадала про той роковий день і розповіла, як змогла витримати смерть єдиної дитини.

В інтерв'ю Славі Дьоміну жінка зізналася, що були моменти, коли вона могла померти. Після похорону сина Ользі Михайлівні кілька разів було погано - різко падав тиск. "Ще трошки і я була б з Андрієм, - розповіла вона. - Це був би найкращий вихід, тим більше, що там не страшно: поклали тебе в коробочку, там зачинено..."

Мама Кузьми Скрябіна Фото: facebook.com/skryabinofficial

Мама Кузьми відмовлялася від "швидкої", на щастя, поруч живе кардіолог, яка допомагала стабілізувати її стан.

Щоб відволіктися від болючих думок, жінка зайнялася облагородженням склепу, де похований її син. "У мене було дуже багато роботи, треба було облицьовувати, щоб було красиво. Зробити майданчик, адже ціла Україна їздить. Ми займалися всім, чим тільки можна, щоб зайняти мозок. Це неможливо було пережити. Це не переживається. Це просто в іншому вимірі" .

Лікар порадила Ользі Михайлівні всі свої переживання записувати у зошит. Жінка прислухалася до поради кардіолога - так народилася її перша книга про Кузьму "Моя дорога птаха". За словами мами Андрія Кузьменка, вона була написана за один день.

Кузьма Скрябін загинув 2 лютого 2015 року внаслідок ДТП у Криворізькому районі. Згідно з офіційною версією, Кузьма не впорався з керуванням позашляховика на затяжному повороті та зіткнувся з вантажівкою. Отримані травми виявилися несумісними із життям.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували