Лайм

Або гроші, або серйозні компромати: Остапчук пояснив позицію Кіркорова та Баскова щодо України

Знаменитість висловив свою думку з цього приводу

Український телеведучий Володимир Остапчук, який нещодавно висміяв російський "аналог пепсі-коли", пояснив, чому пропагандистські артисти Філіп Кіркоров та Микола Басков підтримали вторгнення РФ у незалежну Україну. За його словами, вся справа або у великих грошах, які виконавці бояться втратити, або у наявності компроматів, які влада Кремля має на них.

Таку позицію Остапчук озвучив у програмі "Зірковий шлях". Крім того, він припустив, що Кіркоров взагалі працює на ФСБ Росії, тому що "не може психічно здорова людина підтримувати війну".

"Я думаю, що він не скільки боягуз, скільки ФСБ-шник. Не може здорова людина, як Кіркоров, написати пост про те, що ми підтримуємо бомбардування, що "ми за своїх". Він виступив у підтримку Медведчука... Я не знаю. навіть, якого психіатра треба, щоб таке зробити. Адекватна людина такого робити не буде", - сказав ведучий.

"Я думаю, що справа або у грошах, або влада має якісь серйозні компромати на них. В них там є окремий список. Я впевнений в тому, що спецслужби їхні добре працювали з ним. Мова йде не тільки про Кіркорова, але й про Баскова. В них тексти написані наче під копірку", - також додав він.

Володимир Остапчук розповів, що у перші дні війни написав і Філіпу Кіркорову, з яким на той момент підтримував спілкування, і Миколі Баскову. У першому випадку він почув у відповідь гнівні заяви, у другому - Басков його просто заблокував.

Фото: instagram.com/vova_ostapchuk

Після цієї ситуації ведучому почали дзвонити із РФ і погрожувати. "Мені дзвонить мій помічник Влад і каже, що на телефон, який в мене висвітлений в шапці профілю в Instagram, з російських номерів почали телефонувати просто сотнями. Вони казали: "Остапчуку п**дец", "Кадыровцы уже знают, где он", "Мы вас найдем", "Мы сбросим на вас ракету". Мені і досі дзвонять російські номери, які знають мій номер... Мабуть, злили цей номер. Більше того, якщо ви подивитесь місцерозташування аккаунта в Instagram, то в мене там написано: "РФ". Я так розумію, що це через те, що вони намагалися зламати мою сторінку. Я не знаю, як це змінити зараз. Слава Богу, поки що він не блокується", - зазначив Остапчук.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Ніно Катамадзе - грузинська співачка, яка планувала переїхати жити в Україну під час війни

Грузинська співачка Ніно Катамадзе, яка рік тому заявляла про плани переїхати до України, заявила, що залишиться в Грузії, щоб продовжувати допомагати українцям

Травесті-діва Монро прокоментувала ставлення до можливої мобілізації після прийняття нового закону

Після ухвалення нового закону про мобілізацію трансгендерна Діва Монро заявила, що готова відвідати ТЦК

Хто виступатиме у першому півфіналі "Євробачення-2024": пісня України та інших країн-учасниць

Коли виступатиме Україна на "Євробаченні-2024" - пісня alyona alyona і Jerry Heil та інших учасників першого півфіналу, що відбудеться 7 травня