Лайм

Українка у Туреччині перервала веселощі путініста Баскова незручним питанням: відео

На прощання жінка сказала "Слава Україні!"

Поки українська співачка Ані Лорак розважається на вечірці у пропагандиста Філіпа Кіркорова, ще один пропутінский артист не особливо переймається подіями, які сьогодні відбуваються в Україні. Російський виконавець Микола Басков, який відкрито підтримав напад РФ на нашу країну, наразі відпочиває в Туреччині.

Танці та веселощі артиста на відпочинку перервала українка, яка поцікавилася у Баскова, що той думає про війну в Україні. Користувачка на ім'я Di Os виклала відповідне відео на Youtube.

У ролику можна побачити, як російський пропагандист розважається в компанії жінок. Коли він помічає, що його знімають, то йде в бік автора відео. Тоді українка починає діалог із ним:

"Я хотіла сказати вам, я з України. Росія зараз бомбить Україну кожен день, а ви тут розважаєтесь. Як вам, нормально веселитися?"- поцікавилася жінка.

На незручне питання російський співак заявив, що не веселиться, а "відпочиває". Після цього одна з жінок закриває його від камери, а він йде. Українка завершує короткий діалог словами: "Слава Україні!".

Фото: Youtube

За словами українки, яка зняла відео із незручним питанням, інцидент стався в готелі D Maris Bay, що розташований в турецькому Хісароню.

Нагадаємо, Микола Басков ще у 2014 році підтримав окупаційну політику Путіна щодо окупації Криму. У 2015 році було запропоновано позбавити його звання народного артиста України, однак до цього так і не дійшло. У лютому 2022 року він підтримав повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Війну росіян проти України пропагандист назвав "спробою зберегти цілісність Росії". 7 березня цього року український суд дозволив затримати Баскова для обрання запобіжного заходу, прокуратура почала процедуру оголошення його в міжнародний розшук.

Фото: instagram.com/nikolai_and_valery

"Микола Вікторович Басков, з цього дня ваш процесуальний статус на території держави Україна - підозрюваний. Іншими словами, українські прокурори вважають, що ви вчинили злочин, покарання за який передбачає позбавлення волі. Більше того, український суд, вивчивши позицію слідства і прокуратури, прийшов до висновку про можливість задоволення клопотання про ваш арешт", - написала тоді у Facebook генпрокурор України Ірина Венедиктова.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Як змінилися прогнози букмекерів після першого півфіналу: які шанси в України

Букмекери оновили свої ставки на переможця "Євробачення-2024" – перше місце посідає Хорватія, Україна – четверте

В самій лише футболці представник Фінляндії здивував появою на сцені "Євробачення-2024"

Представник Фінляндії Windows95man показав епатажний номер у першому півфіналі "Євробачення-2024"

Трішки перестаралася: Jerry Heil розповіла, як отримала травму під час виступу на "Євробаченні-2024"

Jerry Heil отримала травму під час виступу на Євробаченні-2024 - співачка вийшла на зв'язок у соцмережах та розповіла про своє самопочуття