RU  UA

Дізнатися

Вкрали гроші та документи. Гурт "ТНМК" пограбували під час концерту в Німеччині

З автобусу музикантів винесли цінні речі

У серпні гурт "ТНМК" вирушив у благодійне турне європейськими містами, і під час одного з концертів автобус колективу обікрали. Про це у Facebook розповів Фоззі (Олександр Сидоренко), вокаліст "ТНМК".

"Під час сьогоднішнього виступу у Дрездені обікрали наш бус. Компи, документи, гроші. З'ясовуємо наслідки, блокуємо картки. Весело, коротше", - написав музикант.

Фото: facebook.com/fozzey.metamorefozzey

Інцидент стався, коли "ТНМК" знаходилися на сцені, а водій автобуса спав у готелі. Гурт не став скасовувати турне, але двоє учасників залишилися без документів. Через це Фоззі звернувся за порадою до своїх друзів та підписників.

"У нас двоє залишилися взагалі без документів. Сьогодні ми у Варшаві, завтра у Кракові. Куди стукати за аусвайсами? Плюси, мінуси, підводні камені?" – спитав він.

Фото: facebook.com/fozzey.metamorefozzey

Українці, які за кордоном, порекомендували музикантам отримати в поліції довідку про крадіжку і звернутися до консульства України. Там учасники гурту матимуть змогу отримати тимчасові документи для перетину кордону.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Євгенія Власова пояснила зникнення зі сцени на роки та заговорила про відновлення кар'єри

Евгения Власова рассказала, почему исчезла из шоу-бизнеса – певица заявила, что ей нужно было сделать паузу из-за обстоятельств в жизни

Ірина Сопонару вийшла заміж за свого коханого-іноземця: акторка показала зворушливі весільні кадри

Ирина Сопонару и ее избранник Рис поженились – актриса показала свадебные кадры – что известно о ее личной жизни

Рожевий манікюр на випускний: стильні дизайни у модному кольорі

Девушкам, которые готовятся к выпускному, следует выбрать нежные оттенки маникюра, которые ассоциируются с молодостью и свежестью. Розовый цвет маникюра может идеально дополнить ваш образ