Лайм

Мій розум і дух з ними щодня: Катрін Деньов підтримала Україну на Венеціанському фестивалі

Зірка продемонструвала свою позицію

79-й щорічний Венеціанський міжнародний кінофестиваль стартував 31 серпня і проходитиме до 10 вересня в Італії. На церемонію відкриття завітала відома французька акторка Катрін Деньов. Вона з'явилася у вбранні, за допомогою якого продемонструвала, що підтримує Україну у боротьбі з країною-терористом РФ.

Деньов вийшла у світ у чорних брюках та синій сорочці, яку прикрасила українським прапором. Знаменитість не стала коментувати ситуацію стосовно нападу Росії на нашу країну, однак і без слів дала зрозуміти, на чиєму вона боці. "Я дуже добре усвідомлюю, як і багато людей, чому я вдягнула його [прапор] на пресконференцію. Проте я не хочу висловлюватися, бо все стає гірше і гірше. Мій розум і мій дух з ними щодня, але я не буду робити жодних заяв", - розповіла акторка виданню Deadline.

Фото: t.me/theblueprintnews

На цьогорічному кінофестивалі Деньов стала володаркою спеціальної нагороди "Золотий лев Святого Марка" за внесок у світове кіно та досягнення у кар'єрі. Таку ж відзнаку отримав і американський кінорежисер та сценарист Пол Шредер.

Фото: t.me/theblueprintnews

Нагадаємо, акторка дебютувала на Венеціанському фестивалі у 1967 році, зігравши у фільмі Луїса Бунюеля "Денна красуня". "Начебто це було вчора. Для мене це був дуже важливий фестиваль", – сказала зірка виданню.

У 2019 році Катрін Деньов відвідала Україну. Вона побувала на Одеському кінофестивалі, де навіть отримала нагороду "Золотий Дюк".

  • Тим часом Володимир Зеленський нагородив державними нагородами не лише українських артистів, а й голлівудських зірок. Дізнайтесь, хто отримав ордени.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також