Лайм

Легше дихати: донька Сніжани Єгорової пораділа, що не спілкується з матір'ю

Акторка відповіла на запитання своїх шанувальників

Незадовго до початку повномасштабної війни Сніжана Єгорова висловила підтримку Володимиру Путіну, через що її розкритикували українці та донька. Стася Ровінська прийняла рішення обірвати всі зв'язки із людиною, яка зрадила свою країну та стала на бік кремлівського диктатора.

Втім, як стало відомо, донька скандальної ведучої припинила спілкуватися з матір'ю ще за рік до нападу РФ на Україну. Ровінська пояснила у своєму блозі в Instagram, що вона просто не могла наважитися розповісти про це публічно. "Перестала з нею повністю спілкуватись за рік до війни. Просто не казала про це. Це тягнулося усе моє життя. Просто знайшла нарешті в собі сили це припинити", - написала Стася.

Фото: instagram.com/sia_rovinska

Акторка також зізналася, що після прийняття цього непростого рішення їй стало "набагато легше дихати", вона вийшла зі стану жертви і нарешті почала жити повноцінним життям.

"Не ставте, будь ласка, тут сумні смайли. У моєму випадку це супер! Це звільнення і перемога над собою. Вихід зі стану жертви і нарешті нормальне життя. Я стала легше дихати після цього", - заявила донька Єгорової.

Фото: instagram.com/sia_rovinska

Нагадаємо, після нападу Росії на нашу країну Ровінська разом із дітьми виїхала до Греції. Наприкінці травня вона повідомила, що перебуває разом з усією своєю сім'єю, включно з чоловіком, у США. Стася зазначила, що за кілька років планує повернутися до України.

Фото: instagram.com/sia_rovinska

Українська акторка заміжня за бізнесменом Ярославом Ровінським. Разом пара виховує трьох дітей: синів Енея (2016), Евана (2014) та доньку Емму (2020).

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLіme і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Заочні снайпери: Андрій Джеджула висловився про артистів, які виїхали з України

Український шоумен і волонтер Андрій Джеджула прокоментував поведінку Потапа, Влада Ями та Олега Винника, які обрали життя за кордоном під час війни

Закликав до війни проти України: СБУ повідомила про підозру зірці "Універу" Віталію Гогунському

Російський актор Віталій Гогунський, який грав Кузю у серіалі "Універ", отримав підозру від СБУ

Анастасія Приходько показала, як підріс її молодший син Лука: рідкісне фото

Українська співачка Анастасія Приходько поділилася з передплатниками у мережі знімком із 3-річним сином Лукою у невимушеній обстановці