Лайм

Вихідний із сім'єю: Віталій Кім показав фото з дружиною та дітьми, яких не бачив півроку

Підписники засипали політика та його близьких компіментами

Голова Миколаївської ОВА Віталій Кім здивував мережу сімейним знімком, на якому позував з дружиною та трьома дітьми. У підписі до кадру політик розповів, що нарешті йому вдалося провести час із рідними.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці Кіма в Instagram. Зараз, у період боротьби українського народу з російським агресором, складно знайти час на якісь інші справи, окрім політичних. Тому голова Миколаївської ОВА зазначив, що моменти, проведені з близькими, є для нього безцінними.

Фото: instagram.com/kimkimvitalii

"Вихідний із сім'єю – безцінно! Шість місяців не бачив своїх дітей", - говориться у підписі до фото.

Підписники не пошкодувади для політика та його сім'ї компліментів. Користувачі мережі побажали їм багато-багато щастя та здоров'я, додавши, що вірять, що зовсім скоро українці святкуватимуть перемогу.

"Прекрасні!", "Миру вам та наснаги!", "Сім'я – це безцінно, щастя і здоров'я вам, ви дуже хороша людина", "Яка гарна сім'я – жінка та дітки! Дай Бог здоров'я вам усім! Хай вас Бог береже", "Дай Боже вам сил! Ви – обличчя чесної справжньої влади! Найшвидшої перемоги! Наснаги!", "Дякую, що ви є", - висловилися шанувальники у коментарях.

Фото: instagram.com/kimkimvitalii

Нагадаємо, 41-річний Віталій Кім одружений. Його обраницю звуть Юлія. Разом закохані виховують трьох дітей: доньок Євгенію та Олександру, а також сина Руслана. У березні цього року Віталій Кім отримав орден Богдана Хмельницького III ступеня - за вагомий особистий внесок у захист державного суверенітету та територіальної цілісності України, мужність і самовіддані дії, виявлені під час організації оборони населених пунктів від російських загарбників.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Олена Зеленська відвідала важливий захід в елегантному костюмі зі спідницею: новий образ першої леді

22 травня перша леді України Олена Зеленська відвідала Конференцію з медичного партнерства - який вигляд вона мала

Фірмовий гумор та щемливий смуток: Максим Галкін похвалився фото з відомими українцями

Максим Галкін, Олег Філімонов і Ян Левінзон зустрилися в Ізраїлі і показали спільне фото - шоумен захопився українцями

Що говорив про Україну та повномасштабну війну путініст Юрій Бардаш, який отримав підозру від СБУ

Юрію Бардашу СБУ повідомила про підозру за антиукраїнські погляди та заклики захопити Київ і Харків - скандальні заяви продюсера