Лайм

Всі троє захворіли: у співачки MamaRika з чоловіком і маленьким сином виявили ковід

Сім'я хворіє вже вдруге

Українська співачка MamaRika (справжнє ім'я - Настя Кочетова) та комедійний актор Сергій Середа захворіли на коронавірус. Ковід також підхопив син пари Давід, якому нещодавно виповнився один рік.

Про інфікування виконавиця повідомила в Instagram-історіях. Наразі вона разом із чоловіком та однорічною дитиною перебуває в Європі, де виступає на благодійних концертах на підтримку України. Там сім'я й заразилася Covid-19.

MamaRika поділилася, що найважче захворювання проходить у Сергія. У Давіда всю ніч була температура і нежить, сама вона поки що тримається.

"У нас недобрі новини. Ці троє захворіли короною. Сєргєіч тупо зліг. Малий всю ніч не спав - температура і соплі. Я на диво поки тримаюсь (не знаю, чи надовго це)", - написала співачка.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Артистка зазначила, що найгірше, коли хворіють діти. Вона закликала підписників берегти себе та своїх близьких, а також пообіцяла набратися сил та вийти на зв'язок.

Фото: instagram.com/mamarika_official

MamaRika з чоловіком і дитиною вже вдруге хворіють на ковід. Вперше інфекція підкосила сім'ю на початку лютого цього року. Тоді Настя та Сергій почували себе дуже погано. Співачка розповідала, що вона легше перенесла нелегкі пологи, аніж коронавірус.

"Особисто для мене це було, напевно, найважче, що я переживала в житті. Я ніколи так погано себе не почувала. Пологи - просто дитячі забавки, порівняно з тим, що ми пережили. Ми ледь реально не склеїли ласти", - розповідала тоді зірка.

Піврічний Давід Covid-19 тоді переніс набагато легше, аніж батьки. У малюка з усіх симптомів був лише нежить.

Фото: instagram.com/mamarika_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil