Лайм

Немає нічого страшнішого: Ліза Глінська розповіла, як втратила дитину

"Це була моя війна на виживання з собою"

Переможниця та суддя шоу "МастерШеф" Ліза Глінська, яка наприкінці травня вдруге вийшла заміж, поділилася пережитим горем. Кулінар зізналася, що період, коли вона втратила дитину, був для неї найстрашнішим у житті.

Детальніше про те, як вдалося пережити трагедію, знаменитість розповіла у Instagram. Глінська зазначила, що після тих пологів життя для неї втратило сенс і почалася її особиста війна на виживання. Суддя "МастерШефа" також оприлюднила архівні фото. На деяких знімках її важко впізнати, адже тоді Ліза наважилася на кардинально нову зачіску і повністю прибрала довжину волосся.

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

"Мої старі фото, якими я поділилася з вами декілька днів тому, викликали бурю емоцій.. Там в мене така зачіска.. Її майже немає, немає волосся на голові. Хтось написав "вау..", хтось - "фуууу..". Це був важкий період мого життя. Я намагалася все змінити, виправити.. Це була моя війна на виживання з собою. Я втратила дитину. Я впевнена, що для кожної жінки немає нічого страшнішого за це... Коли помирає твоя дитина. Життя далі немає сенсу. Ти помираєш разом з нею", - написала зірка.

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

"Але ж я знайшла в собі силу побороти це горе, перемогти в цій війні зі своїм болем.. Який кожного дня виїдав мене зсередини. Я знайшла сенс життя, вірила і вірю, що все буде добре .. І я обов’язково стану Мамою. Так само сильно я зараз вірю в Нас, наше майбутне, нашу перемогу і що наш біль, який є зараз в середені кожної жінки, перетвориться на квіти, на щастя та радість", - також зізналася вона.

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

Нагадаємо, коли дівчині було 25 років, вона втратила дитину під час пологів. Після пережитого горя Ліза віддалилася від чоловіка, замкнулася в собі, а невдовзі вирішила розлучитися з ним. Пізніше шеф-кухар зізналася, що саме кулінарія стала для неї рятівним кругом та дала можливість вибратися із депресивного стану.

Новим обранцем кондитера став Максим Большаков, з яким вона заручилася близько року тому.

Фото: instagram.com/lizaglinskaya

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків