Лайм

Цинізм вищого рівня: Анатолій Анатоліч відреагував на вихід Регіни Тодоренко на червону доріжку у Москві

Українка продовжує поводитися так, ніби ніякої війни немає

Одеситка Регіна Тодоренко, яка мовчить про війну в рідній країні, обурила новим цинічним вчинком. Українка вийшла на червону доріжку московського кінофестивалю, тоді як Росія продовжує пускати ракети по українським містам, в тому числі й по її рідній Одесі.

Анатолій Анатоліч не зміг спокійно дивитися, як Тодоренко красується на доріжці, "червоній від крові українців", і закликав більше не згадувати зрадницю і не називати її українкою. "Давайте закриємо цю тему, і найголовніше цю людину для себе назавжди. Цинізм вищого рівня, який демонструє ця жінка, вже мене навіть не дивує", - написав український телеведучий у своєму Instagram.

Фото: instagram.com/anatoliyanatolich

"Вона роздавала повітряні поцілунки фотографам, поки українці отримували повітряні тривоги. Одеситка, українка Регіна Тодоренко. Хоча стоп, може досить називати її одеситкою і українкою?! До українок, мені здається, вона не має відношення. До українок, якими я захоплююся, які робили все, щоб врятувати своїх дітей від обстрілів, які втрачали свій дім, але не втрачали себе", - каже Анатолій Анатоліч.

"Українки незламні, неймовірні, незалежні та абсолютно вільні – ось хто такі українки і ось що таке бути українкою. Бути українкою – це те, чого вже ніколи не зрозуміє Регіна Тодоренко. І запам'ятайте одну річ, мені здається це важливий посил: українка - не регінка", - наголосив він.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

Нагадаємо, телеведуча родом з Одеси з 24 лютого мовчить про війну в Україні, виправдовуючи це небажанням загострювати стосунки з чоловіком: у Топалова нібито інше ставлення до того, що відбувається в її рідній країні. Такою позицією вона налаштувала проти себе знаменитих колег, колишніх друзів та простих українців.

А нещодавно Тодоренко народила сина та назвала його Миром. Цим вчинком вона пробила чергове дно. На "мирне" ім'я дитини відреагували Даша Астаф'єва та Катя Осадча. Телеведуча зізналася, що думала більше не писати про зрадників, але на цей цинізм вона не могла не відреагувати.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита