Лайм

Раджу переназвати: Астаф'єва жорстко висловилася про ім'я новонародженого сина Регіни Тодоренко

Співачка не стала приховувати огиди до одеситки, що мовчить про війну

Нещодавно Регіна Тодоренко народила другу дитину від російського співака Влада Топалова. Судячи з публікацій у Instagram, батьки назвали хлопчика Миром.

Фото: instagram.com/reginatodorenko

Телеведуча родом із Одеси з 24 лютого мовчала про війну в Україні, виправдовуючи це небажанням загострювати стосунки з чоловіком: у Топалова нібито інше ставлення до того, що відбувається в її рідній країні. Такою позицією вона налаштувала проти себе знаменитих колег, колишніх друзів та простих українців. Не стала мовчати про "мирне" ім'я дитини і Даша Астаф'єва - українська співачка та модель, яка з початку повномасштабного вторгнення РФ не покидала Київ.

"Поки не пізно, раджу Регіні Тодоренко новонародженого сина переназвати з "Мір" на "путін". Так краще, - написала вона в Instagram-історіях. - Якого біса ти, чмоня, можеш навіть вимовляти це слово?"

Фото: instagram.com/da_astafieva/

Тодоренко тим часом не реагує на суспільний осуд і продовжує розповідати про своє материнство у соцмережах. Екс-ведуча шоу "Орел і Решка" повідомила, що народжувала у воді, у присутності чоловіка та на очах у старшого сина Мішеля.

"Коли відчула перейми, попередила Мішельку, що сьогодні мама гратиме в різних тваринах, іноді гарчатиме як тигр, а часом мукатиме як корова, а ще надуватиметься як величезна куля", - написала вона у своєму Telegram-каналі.

Фото: Telegram

Також Тодоренко розповіла, що збирається видати книгу дитячих казок "про кумедну Регіну Мандрівницю, яка так любить рятувати світ". Ця новина ще більше обурила Дашу Астаф'єву.

"Казки про те, як ти мовчиш усю війну, поки наших дітей та рідних вбивають?" – написала вона.

Фото: instagram.com/da_astafieva/

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Пропрацьовуємо багато моментів: Наталка Карпа розповіла про складні стосунки з чоловіком-військовим

Українська співачка Наталка Карпа розповіла про непрості стосунки з чоловіком-військовим. Знаменитості вдолося зберегти сім'ю

За себе не соромно: Положинський поділився висновками після 2 років служби в ЗСУ та показався у формі

Олександр Положинський 2 роки служить у ЗСУ - лідер гурту Тартак показав військову форму, яка згоріла на Вуглегірській ТЕС

Костянтин Грубич, який втратив доньку, висловився про результати розслідування її смерті

Донька ведучого Костянтина Грубича загинула внаслідок аварії у 2014 році - шоумен відповів, чи вдалося знайти винних