Лайм

Розчулив навіть Патрона: рятувальник ДСНС романтично освідчився коханій на сцені театру

Знаменитий пес залишив коментар під постом

Життя триває попри війну, і українці продовжують кохати та створювати сім’ї. Так, цього разу рятувальник ДСНС із Тернополя Любомир Крушельницький освідчився своїй обраниці прямо на сцені театру.

У соціальній мережі Instagram показали фото романтичного моменту та розповіли в подробицях, яким було освідчення. Також автори публікації у підписі до серії кадрів пригадали кілька рядків вірша "Так ніхто не кохав", автором якого є український письменник Володимир Сосюра. Твір був написаний ще в далекому 1922-му році.

Фото: instagram.com/dsns_ukraine

"Так ніхто не кохав

Через тисячі літ лиш приходить подібне кохання

В день такий розцвітає весна на землі І земля убирається зрання…"

Фото: instagram.com/dsns_ukraine

"Ці слова нашого геніального Володимира Сосюри згадуються, коли дивишся на фото, на яких рятувальник з Тернополя Любомир Крушельницький освідчується своїй коханій. Це зворушливе дійство відбулось у Тернопільському драмтеатрі. Саме сюди, під приводом екскурсії, Любомир запросив свою кохану. Коли Ольгу ввели до театральної зали, вона не змогла повірити своїм очам: на сцені, в бойових обладунках рятувальника стояв її Любомир. Зі скрипкою в руках. Він грав ніжну мелодію, дивлячись дівчині просто в очі. Коли Оля підійшла до коханого, той став на коліно та запропонував їй свою руку і серце", - розповідається у пості.

Фото: instagram.com/dsns_ukraine

На романтичну подію відреагував талісман Служби України з надзвичайних ситуацій пес Патрон. Український собака-винюхувач вибухівки залишив коментар, у якому порадів за пару радісними вигуками. "Оууу!" - написав він.

Фото: instagram.com/patron_dsns

Інші користувачі теж приєдналися до привітань. Вони побажали закоханим довгого та щасливого життя разом, а головне – під мирним українським небом.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування