Лайм

Була загроза викидня: Вікторія Маремуха розповіла про проблеми з вагітністю у період війни

"Мені призначили крапельниці і постільний режим"

Фіналістка другого сезону "Супермодель по-українськи" на Новому каналі Вікторія Маремуха нещодавно народила первістка і вже навіть встигла показати перші фото з малюком. Однак вагітність у період війни не була для неї легкою, адже постійне слідкування за новинами та стан хронічного стресу не минули безслідно.

У розмові зі Славою Дьоміним блогерка розповіла, що життя її дитини було під загрозою. Вона поділилася, що потрапила до лікарні через півтора тижні після того, як РФ напала на Україну. На той момент зірка разом зі своїм чоловіком Луї перебували у Таїланді.

"В мене були неприємні моменти через півтора тижні після початку повномасштабного наступу. Я тоді активно вела соцмережі, як і всі. І стрес переживала сильний, і плакала кожного дня, хоч і намагалася тримати себе в руках. І через півтора тижні я прокинулася від того, що у мене була кровотеча та біль внизу живота. Я дуже злякалася. Я розбудила чоловіка і ми одразу поїхали в лікарню", - сказала Маремуха.

"Коли лікар почав розпитувати, що сталося, я йому розповіла, що в моїй країні почалася війна і я болісно це переживаю. Це була загроза викидня. Мені призначили крапельниці і постільний режим. І наступні кілька днів після цього я не користувалася соцмережами", - додала українська модель.

Фото: instagram.com/vicky_mare

Крім того, Вікторія розповіла, чому передумала народжувати у Франції, як планувала незадовго до пологів:

"Ми хотіли народжувати в Україні ще до війни, і вже під час війни. Наша думка на рахунок цього була незмінною. Потім батьки Луї почали говорити, щоб ми обрали Францію задля безпеки малюка. Ми відповіли, що подумаємо. Однак коли ми повернулися з Таїланду до Києва, то вирішили, що будемо народжувати тут. Як туристка, я люблю Францію, але я не люблю її для життя. Для мене це і так перша вагітність, яка проходила в стресі. І народжувати в країні, мову якої я не знаю, люди якої мені чужі – це було б дуже складно".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Еден Голан, участь якої у "Євробаченні-2024" була під загрозою, виступила у другому півфіналі: відео

Ізраїль виступив на Євробаченні-2024 у другому півфіналі 9 травня - Еден Голан спочатку освистали, а потім аплодували їй

Чим запам'ятався другий півфінал "Євробачення 2024", який відбувся у Мальме: головні подробиці ефіру

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступав і якими були результати голосування

Які країни потрапили у фінал "Євробачення-2024" після другого півфіналу: результати голосування

Стали відомі імена нових фіналістів після проведення другого півфіналу Євробачення 2024 - як виглядає таблиця результатів, хто у фіналі