Лайм

Котячого мера Львова одягли у дизайнерську вишиванку, і тепер це наймодніший красень: фото

Пухнастий градоначальник із задоволенням позував в обновці

Кіт Левчик, який мешкає у будівлі Львівської міськради і якого називають "котячим мером Львова", отримав патріотичний подарунок - ексклюзивну вишиванку українського бренду Andre Tan. Тепер стильна вишита сорочка є не лише у пса Патрона.

Академія Стилю та Дизайну Андре Тана зустрілася з пухнастим градоначальником, щоб особисто передати йому особливий презент. Фотографіями модника в обновці та емоціями від зустрічі зі знаменитим котом представники дизайнера поділилася в Instagram.

Фото: instagram.com/academy_andretan_official

"Було дуже приємно познайомитися з Котомером Львова. Він зрадів такому стильному патріотичному подарунку та смаколикам. Левчик, як справжня медійна персона, одразу приміряв вишиванку та охоче позував нам", - прокоментували вони у дописі.

Фото: instagram.com/academy_andretan_official

Перше знайомство Левчика та Академії Андре Тана відбулося у День Незалежності України. Академія опублікувала в Instagram "сторіз", у якому показала, як відомі українські тварини підготувалися до свята. Кіт Степан вдягнув патріотичного метелика, а пес-сапер Патрон похвалився двома собачими вишиванками - з червоним і блакитним орнаментом.

Кіт Левчик залишився без святкового вбрання - котячий мер Львова трохи погладшав і більше не влазить у свою вишиванку. Академія Стилю та Дизайну Андре Тан вирішила подарувати пухнастику ексклюзивну вишиванку бренду Andre Tan.

Фото: instagram.com/lvivcitycat

Левчик живе у приймальні мера Львова Андрія Садового з вересня 2020 року. Працівники мерії врятували кота з дерева біля будівлі, а згодом "поселили" його у міськраді, оскільки господар улюбленця так і не знайшовся.

Тепер разом із Садовим він вітає львів'ян зі святами, зустрічає міжнародні делегації та гостей міста. А іноді, у прямому сенсі, займає крісло мера. А ще Левчик разом із представниками мерії охоче підтримує благодійні проекти, насамперед українські.

Фото: instagram.com/academy_andretan_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни

На тлі чуток про погіршення стану онкохворого Чарльза палац зробив оптимістичну заяву

Букінгемський палац повідомив, що британський король Чарльз III, який лікується від раку, повертається до своїх королівських обов'язків

Винна я: Оля Цибульська повідомила про аварію і показала розбиту автівку

Українська співачка Оля Цибульська потрапила у ДТП в Києві та розбила свій автомобіль - артистка врізалася у паркувальний бар'єр