Лайм

Пес Патрон у вишиванці привітав українців та передав привіт коту Степану: фото

Героїчний малюк впевнений, що його вишиванка - про мир та мужність

У День вишиванки свої найкращі національні вбрання вдягають не лише знамениті артисти, а й пухнасті українці. Пес Патрон , який допомагає саперам у розмінуванні територій, змінив свій іменний бронежилет на стильну сорочку з червоно-чорним орнаментом.

Фотографії у крихітній вишиванці джек-рассел-тер'єр опублікував у своєму Instagram. Патрон привітав українців зі святом та зізнався, що для нього вишиванка – не просто святкова сорочка.

Фото: instagram.com/patron_dsns

"Це не просто святкова сорочка. Кожна вишиванка має важливий меседж, який і не прочитаєш, але коли дивишся на нього – все чомусь зрозуміло. Я не вмію читати за візерунками, але сподіваюся, що моя вишиванка про мир та мужність", - написав героїчний песик.

Фото: instagram.com/patron_dsns

Також Патрон передав привіт коту Степану та привітав його з перемогою на World Influencers and Bloggers Awards 2022. Пушистик із Харкова отримав премію блогерів та допоміг зібрати кошти для допомоги українським дітям, які постраждали від російської агресії.

"Степане, вітаю тебе з перемогою! Даси понюхати нагороду, коли повернешся в Україну? А я познайомлю тебе зі своїм котом Томом. Він від тебе в захваті", - написав Патрон.

Фото: instagram.com/patron_dsns

Патрон живе та працює на Чернігівщині у підрозділі Державної служби з надзвичайних ситуацій (ДСНС). Милий дворічний пес навчений шукати міни, гранати, снаряди та інші вибухівки. З початку війни сміливий малюк знайшов і повідомив про понад сто вибухонебезпечних предметів.

Чотирилапий помічник саперів став справжнім фронтовим героєм, інтернет-зіркою та улюбленцем дітей і дорослих. Про хороброго песика знімають сюжети, його малюють художники, а нещодавно Патрон отримав нагороду від Володимира Зеленського.

Фото: instagram.com/patron_dsns

  • Олена Зеленська привітала українців із Днем вишиванки зворушливими словами. "Можливо, вперше ми так гостро відчуваємо сенс відомого висловлювання про "вишитий код нації", - написала вона.
  • Співачка Марія Яремчук, дочка Назарія Яремука, показала свою першу вишиванку, яку зберігає у картинній рамці.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео