Лайм

Актор-путініст Пускепаліс, який їздив на окупований Донбас, на смерть розбився у ДТП

Він був затятим прихильником політики Путіна

Російський актор та режисер Сергій Пускепаліс, який підтримував війну в Україні, загинув у ДТП. Аварія сталася вдень 20 вересня у Ярославській області.

Як повідомили російські Telegram-канали, автомобіль Ford Transit путініста зіткнувся з фурою на трасі "М8" у Ростовському районі, від отриманих травм Пускепаліс помер на місці. Зазначається, що броньований мікроавтобус актор планував доставити в окупований Росією Донбас.

Сергій Пускепаліс загинув Фото: Вікіпедія

"Судячи з усього, удар припав у бік мікроавтобуса з вологодськими номерами. Після такого не виживають. Я бачив одне вкрите тіло, що лежить на асфальті", - розповів очевидець.

Сергій Пускепаліс, який прославився завдяки фільму "Як я провів цього літа", був затятим прихильником політики кремлівського диктатора Путіна. Він відкрито підтримував російське вторгнення в Україну та геноцид українців.

Актор був частим гостем в окупованому Донбасі, куди возив російським загарбникам гроші, гуманітарну допомогу та транспорт.

У колі друзів загиблого путініста були відомі пропагандисти - російський політичний діяч Захар Прілєпін, "глава ДНР" Олександр Захарченко, бойовик, котрий вбиває українців, Деян Берич, а також рупор Кремля Маргарита Симоньян. Остання вже відреагувала на смерть друга у соцмережах. "Ох, Сережа Пускепалис, дружище! Как же так, как же так! Слов нет...", - написала вона у себе в Telegram.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil