RU  UA

Дізнатися

Доки ми не переможемо: Олена Зеленська розповіла про зустріч з Ліз Трасс і підтримку Британії

Зустріч відбулася у Нью-Йорку, куди вони обидві прибули на 77-му сесію Генасамблеї ООН

Перша леді України Олена Зеленська після Саміту перших леді і джентльменів мала нагоду поспілкуватися з новою прем‘єр-міністеркою Великої Британії Ліз Трасс. Очільниця британського уряду пообіцяла, що буде найбільшою подругою України.

"Зустрілася в Нью-Йорку з новою Прем’єр-міністеркою Великої Британії Ліз Трасс. Почула від неї принципове: "Британія залишатиметься з Україною, доки ми не переможемо", - написала дружина Зеленського у своєму блозі в Instagram.


Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Olena Zelenska (@olenazelenska_official)

"Як Прем'єр-міністерка Великої Британії я буду найбільшою подругою України. Ми не зупинимося, допоки ви не переможете. Путін зазнає невдачі в Україні, зазнає стратегічної поразки. Британія залишатиметься з Україною стільки, скільки буде потрібно", - також йдеться в дописі.

Перша леді зізналася, що рада можливості познайомитися з Ліз Трасс. Їхня зустріч відбулася у Нью-Йорку, куди вони обидві прибули на 77-му сесію Генасамблеї ООН. Зеленська додала, що від імені усього українського народу подякувала за принципову й безкомпромісну підтримку Британії. Також вона уточнила, що з новою прем’єркою поговорила про необхідність і далі допомагати Україні, зокрема озброєнням.

"Вірю, що принципова позиція Великої Британії та пані Ліз Трасс допоможе нам зупинити геноцид українців і покарати винних", - резюмувала перша леді.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Для зустрічі Зеленська обрала костюм м'ятного кольору, що складався із широких штанів та жакету оригінального крою. Образ завершували туфлі-човники молочного відтінку, масивні сережки та об’ємне укладання як зазвичай.

Ліз Трасс віддала перевагу темним кольорам: вона була у юбці та блузі темно-синього відтінку, які поєднала з туфлями на підборах та аксесуарами: підвіскою, сережками та брошкою, на якій зображені британський та український прапори.

Фото: instagram.com/olenazelenska_official

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал thеLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность