Лайм

Історія їх пам'ятати не буде. Режисер Олег Боднарчук назвав імена двох артисток, які зрадили Україну

"Люди, які є поверхневими по суті своїй та неглибокими"

Поки Ані Лорак вперше наважилася озвучити свою позицію щодо війни в Україні, через 7 місяців війни, український режисер Олег Боднарчук назвав імена ще двох артисток українського походження, які проміняли Батьківщину на гроші та кар'єру. За його словами, Йолка (справжнє ім'я - Єлизавета Вальдемарівна Іванців) та Анна Сєдокова не ідентифікують себе українками, тому продовжують замовчувати про напад РФ на незалежну державу.

Журналістка Аліна Доротюк поставила режисеру питання про Йолку, зазначивши, український інфопростір мало згадує її мовчання та зраду. На що Боднарчук відповів: "Йолка теж почала свою кар'єру з Росії. Вона не ідентифікує себе як українка, як і багато багато інших наших талановитих знаменитостей".

"Для таких як Йолка чи Аня Сєдокова - Україна - це вінок на голові, борщ, сало і церква в селі. Ось і все, що вони розуміють під поняттям Україна. Це для них хутір. Розумієш, це така їх колоритна прикраса, яка є в їх індентифікації. Більше нічого. Це не Ліна Костенко, не Леся Українка, не Іван Франко, не Котляревський, не Лисенко. Такі артисти - люди, які є поверхневими по суті своїй та неглибокими. Чого ми від них чекаємо? Про них треба забути, історія також їх не буде пам'ятати", - висловив свою думку режисер.

Йолка і Анна СєдоковаФото: instagram.com

Крім того, Боднарчук розповів про зрадницю Ані Лорак, яка ще нещодавно назвала себе "найтитулованішою українською співачкою" та збиралася з туром до Європи. Він повідомив, що на другий день війни, 25 лютого, вся команда артистки, яка складалася переважно з українців, відмовилася з нею працювати:

"На другий день після початку війни вся команда, яка з нею працювала, а це здебільшого були українці, просто щезла. Просто поїхала в Україну до своїх рідних. Тому не дивно, що зараз всіма своїми справами, напевно, вона займається особисто сама. Пише ці пости, організовує концерти, і звичайно це все збоку виглядає недолуго".

Фото: facebook.com/AniLorak

Олег Боднарчук - український режисер та продюсер. Працював над такими проектами: "Фабрика зірок", "Голос країни", "Різдвяні зустрічі" Алли Пугачової, премія "M1 Music Awards" та інші. У 2014 році почав продюсувати Микиту Алексєєва. Першою успішною композицією виконавця стала пісня "А я пливу" з репертуару Ірини Білик, на яку було знято кліп. У жовтні 2015 року артист представив нову пісню "П'яне сонце". Навесні 2017 року відбувся перший сольний концерт.

Фото: instagram.com/olegbodnarchuk

Олег Боднарчук одружений. Дружину звуть Світлана. Пара виховує трьох синів: Захара, Ореста та Єгора.

  • Тим часом ще один зрадник Юрій Бардаш у Москві похизувався, що отримає російський паспорт і змінить ім’я. Продюсер родом із Алчевська збирається очолити "культурний фронт" проти Заходу.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil