Лайм

Сержант Бубуська: Леся Нікітюк показала крихітного помічника захисників з Волині

"Віримо в ЗСУ та Бубуську"

Леся Нікітюк продовжує зйомки свого тревел-шоу "Ле маршрутка". В одному з випусків українська телеведуча відвідала Чернігів, де зустрілася зі співробітниками ДСНС та їхнім чотирилапим талісманом Патроном, а тепер зняла репортаж із Волині.

Зірка поділилася в Instagram емоціям від поїздки та розповіла, хто її вразив найбільше, і це – сержант Бубуська. Леся опублікувала фотографію, де український військовий тримає на руках маленьке цуценя. Схоже, малюк допомагає волинським бійцям захищати Україну від окупантів.

Фото: instagram.com/lesia_nikituk

"За підсумками поїздки на Волинь, скажу одне: білоруси з росіянами не зайдуть! А якщо, раптом і надумають, то недалеко, а назад вже будуть виповзати, і то не всі! Декілька ліній укріпленої оборони, і це тільки на першій лінії оборони! Віримо в ЗСУ! Віримо в Перемогу! P.s. На фото сержант Бубуська", - підписала знімок Нікітюк.

Підписників телеведучої розчулив маленький песик і вони написали, що з такими сержантами ніякий ворог не страшний.

"А якщо до них дістанеться сержант Бубуська, то їм усім глина", "З такими сержантами нам ніхто не страшний", "Віримо у ЗСУ та Бубуську", "Який миленький песик. Віримо і в його щасливе майбутнє, після нашої перемоги", "Який класний сержант", "Який він класний сержант Бубуська", - пишуть фоловери.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Розалі Номбре - учасницю "Холостяка", яку оцифрували для МЗС

Хто така Розалі Номбре, яка стала прототипом цифрової речиці МЗС України Вікторії ШІ

Андрій Бєдняков звернувся до Івлєєвої, яка цинічно похвалилася поїздкою до Маріуполя

Російська блогерка та колишня ведуча "Орла і Решки" Настя Івлєєва з'їздила до окупованого Маріуполя - цинічний вчинок ексколеги прокоментував Андрій Бєдняков

Коли стартує "Євробачення-2024" і які країни виступатимуть у перший день конкурсу

Коли розпочинається "Євробачення-2024" і в якому півфіналі виступатимуть представниці України alyona alyona і Jerry Heil