Лайм

Знає як розмовляти з собачками: пес Патрон показав фото зустрічі з Лесею Нікітюк

Знаменитий пес-сапер з'явиться в одному з випусків "Ле маршрутки"

Під час війни пес Патрон став справжнім народним улюбленцем. Із хвостатим помічником чернігівських саперів мріє зробити фото кожен українець, але поки він зайнятий важливою роботою вдається це не всім. Здобути бажаний кадр раніше вдалося Антону Птушкіну і Наді Дорофєєвій, тепер знімками з хоробрим малюком похизувалася Леся Нікітюк.

Українська телеведуча відновила зйомки свого тревел-шоу "Ле маршрутка". В одному з випусків вона відвідала Чернігів, де зустрілася зі співробітниками ДСНС та їхнім чотирилапим талісманом - Патроном.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Леся Нікітюк (@lesia_nikituk)


"У всіх є фотки з Патроном, а я чим гірша, - написала вона в Instagram під знімками зі знаменитим псом-сапером. - Я хочу подякувати всім піротехнічним підрозділам України за те, що очищають нашу землю від ворожих вибухонебезпечних предметів, яких зараз дуже багато. А особлива подяка саперам Чернігівщини! Нехай Бог вас охороняє!".

Світлинами зустрічі з Лесею Нікітюк похизувався й сам Патрон.

"Кого я сьогодні зустрів. Леді Ле, Леся Іванівна, Лесюня. Я просто у захваті від неї! Вона в житті ще гарніша, ніж на фото. А яка добра! Вона знає як розмовляти з собачками. А яка патріотка і волонтерка! Поки ми знімались - відправила дві фури кудись з чимось важливим (я не підслуховував). Знімали "Ле маршрутку". То десь осінню чи зимою побачите епізод зі мною", - написав пес на своїй сторінці.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Патрон (@patron_dsns)

Джек-рассел-тер'єр на прізвисько Патрон - талісман піротехніків, які займаються розмінуванням територій у Чернігівській області. З початку повномасштабної війни він допоміг виявити сотні вибухових пристроїв, залишених російськими загарбниками, і став найвідомішим псом у світі.

  • Президент України Володимир Зеленський нагородив Патрона медаллю "За віддану службу", а на 75-му Канському кінофестивалі пес-сапер отримав Palm Dog Humanitarian за зв'язок між людством та собаками. Клуб собаківництва в Ірландії присудив Патронові "Золоту лапу".

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації