Лайм

7 місяців окупації: Олена-Крістіна Лебідь показала зустріч із мамою, яка виїхала з Херсону

Телеведуча зустрілася з рідною людиною

Олена-Крістіна Лебідь родом із Херсона, який тимчасово перебуває під російською окупацією. Через 7 місяців від початку вторгнення РФ мамі ведучої вдалося виїхати на підконтрольну Україні територію, і вона поділилася своїм щастям із друзями та підписниками в Instagram.

"МАМА! Кінець 7-ми місячної окупації!" - написала Лебідь та опублікувала зворушливе фото першої зустрічі з рідною людиною. На ньому 32-річна ведуча притискає руки до вікна автобуса, звідки на неї зі сміхом дивиться мама. Судячи з геолокації посту, світлину зроблено у Запоріжжі.

Фото: https://www.instagram.com/elena_kristina_lebed/

Зірка "Нового каналу" не припиняла вірити, що вони з мамою обов'язково зустрінуться. У травні на День матері Лебідь розповіла про зворушливу розмову, яка між ними сталася.

"Сьогодні перший день Матері, коли я не можу подарувати букет. Тому що мама - в окупації. Я привітала по телефону, вибачившись, що сьогодні - без квітів. На що почула у відповідь: "Головна моя квіточка - це ти!" Люблю! І попереду – ще багато букетів!"

Фото: https://www.instagram.com/elena_kristina_lebed/

У квітні з окупованого міста виїхала сестра Олени-Крістини Лебідь. Про їхню небезпечну втечу ведуча також розповіла в соцмережах. "Сестра з дитиною поїхали з окупованого міста. Без зелених коридорів. Під обстрілами. 13 годин тиші від них. А зараз прийшло смс, що доїхали. Тому бухаю корвалол. Прорвемося точно!" – писала вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Привертає увагу більше, ніж будь-коли: у мережі показали відео головної сцени "Євробачення-2024"

Як виглядає головна сцена Євробачення-2024 у Мальме - у мережі вперше показали відео та розповіли про репетиції конкурсантів

Режисер "Єралашу", якого засудили за педофілію, отримав медаль за участь у війні проти України

Росіянин Ілля Білостоцький похвалився, що отримав медаль за службу на фронті, а також, що з нього зняли всі звинувачення у педофілії

Як голосувати у першому півфіналі "Євробачення-2024": детальна інструкція

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня - як голосувати за конкурсантів, як довго триватиме голосування