Лайм

Дмитро Танкович розповів, чому актори "Дизель Шоу" Писаренко та Нікішин повернулися в Росію

Артист прокоментував гастрольний круїз колишніх колег

Телеведучий та актор "Дизель Шоу" Дмитро Танкович пояснив, чому Сергій Писаренко та Євген Нікішин поїхали до РФ. Російські коміки, які останні роки жили та знімалися в Україні, розважають співвітчизників, тоді як вони продовжують вбивати українців.

Танкович вважає, що причина досить банальна – гроші. "Потрібно годувати сім'ї, от і все", - сказав артист у програмі "Слава+". Він додав, що нині ні Писаренко, ні Нікішин більше не є учасниками "Дизель Шоу" – Єгор Крутоголов вигнав акторів із команди.

Фото: instagram.com/sergeypisarenko

За словами Дмитра, таке рішення художній керівник "Дизель Студіо" ухвалив після новин про їхній гастрольний тур. У вересні Писаренко та Нікішин анонсували концерти на круїзному лайнері перед росіянами.

На запитання Слави Дьоміна, чи можна засуджувати його екс-колег, які, по суті, повернулися до себе додому, Танкович сказав:

"Зараз неможливо ділити: росіяни, українці... Зараз все дуже зрозуміло і просто. Ти маєш вибрати позицію. На чиєму боці. Тому якщо вони вирішили поїхати, прибрати всі дописи про війну, про Україну, про те, що вони говорили, а потім сказати: "Ми зараз їдемо в круїз і ніякої війни немає". Я цього не розумію, на жаль. Не важливо, хто вони: росіяни чи українці. Потрібно вибрати свою позицію і вирішити зараз".

Сергій Писаренко та Євген Нікішин були запрошеними акторами гумористичної програми "Дизель Шоу", а з 2019 року стали її постійними учасниками. Писаренко одружений з українкою, жив останні роки під Києвом. У лютому в його будинок потрапив снаряд.

Після початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну він заявив, що неправильно називати війну "спецоперацією", але його позиція щодо агресора була не до кінця чіткою.

Фото: instagram.com/sergeypisarenko

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита