RU  UA

Дізнатися

Без зворотного квитка: Пугачова з дітьми виїхала з РФ до Ізраїлю

Виконавиця знаходилася в Росії близько місяця

Російська співачка Алла Пугачова напередодні 1 вересня повернулася до РФ, адже у її дітей розпочинався новий навчальний рік. Однак у країні-агресорці родина пробула недовго, оскільки артистку разом із Гаррі та Лізою знову помітили в аеропорту.

Російські ЗМІ повідомляють, що виконавиця з аеропорта "Внуково" знову полетіла в Ізраїль, куди вона разом із дітьми та чоловіком Максимом Галкіним виїхала ще в перші дні вторгнення окупантів в Україну. Джерело уточнює, що зворотного квитка у Пугачової не було. Ймовірно, вона планує там залишитися жити разом із Галкіним, а Ліза та Гаррі, схоже, тепер навчатимуться за кордоном.

Фото: instagram.com/maxgalkinru

Тим часом депутат Держдуми РФ Роман Худяков знайшов спосіб "помститися" російській знаменитості, яка засудила злочинні дії Кремля. Політик пригрозив мобілізацією внукам примадонни – Дені Байсарову та Микиті Преснякову. Худяков зазначив у своїй заяві у соціальних мережах, що "еліта закінчилася" і обидва чоловіки мають служити божевільній російській ідеології, а значить – приєднатися до лав окупантів, насильників та мародерів.

Онуки Алли ПугачовоїФото: t.me/s/roman_khudyakov

Депутат нагадав, що якщо онуки артистки матимуть бажання ухилитися від служби, існує міжнародний розшук. Росіянин додав, що чоловіки з "простих" сімей не повинні служити замість "еліти". "Повістки повинні бути вручені всім, хто підпадає під часткову мобілізацію – без винятку. За внуків Пугачової, яка виступила колабораціоністом, хто служити піде?! Хлопці з "простих" сімей? Так не вийде!" – йдеться в повідомленні Худякова.

Фото: t.me/s/roman_khudyakov

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Читайте також

Пісні, які підкорили "Євробачення-2024": відео найкращих виступів

В Мальме состоялся финал Евровидения 2024 – какими были лучшие выступления артистов – кто попал в топ-7 - видео

Оцінки для України на "Євробаченні-2024": як голосували журі та шанувальники

alyona alyona и Jerry Heil заняли 3 место на Евровидении 2024 года по результатам судейского и зрительского голосования - таблица

Що відомо про переможця "Євробачення-2024" Nemo, який ідентифікує себе як небінарну особу

Немо Меттлер из Швейцарии выиграл Евровидение 2024 - что известно о жизни и карьере музыканта, позиционирующего себя как небинарную личность