Лайм

Не робила з цього шоу. Оля Цибульська зізналася, чому так довго не показувала свого чоловіка

"Сергію публічність ніколи не була потрібна. Зараз аналогічно"

Українська виконавиця Оля Цибульська лише нещодавно представила громадськості свого чоловіка Сергія Грисюка. Як пояснила сама співачка, вона довго приховувала обранця, оскільки "в житті має бути щось сакральне". Однак, за словами зірки, прихід війни в Україну все змінив і "ховатися від журналістів стало безглуздо".

Детальніше про це артистка розповіла в інтерв'ю Фактам ICTV: "Є люди, для яких публічність – частина роботи, як у мене. Сергію публічність ніколи не була потрібна. Зараз аналогічно. Я не приховувала сім’ю ніколи. Просто не робила з цього шоу. Бо має залишатися в житті щось сакральне. Життя саме розставило всі крапки над і: ми всі ховаємось в одних укриттях від ракет. Ховатись від журналістів стало безглуздо".

Фото: instagram.com/cybulskaya

Також Цибульська поділилася, як Сергій ставиться до чуток про романи, які зірці приписують з іншими чоловіками. Оля впевнена, що якщо між партнерами є довіра, будь-які плітки, особливі неправдиві, швидко минуть.

"Якщо між вами є довіра, плітки розбиваються об неї вщент. Сподіваюсь, він трохи ревнував (сміється). А загалом – нашим стосункам понад 20 років. Плітки ж живуть не більше тижня. Особливо брехливі", - сказала вона.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Виконавиця жартує, що після того, як була розкрита особистість її чоловіка, вона використовує "публічність" Сергія для вирішення побутових питань. Як-от, наприклад, позбутися старих шкарпеток. "Знімай бігом! Ти ж тепер публічна людина – цей аргумент допомагає мені позбутись його старих шкарпеток", - говорить знаменитість.

Фото: instagram.com/cybulskaya

Нагадаємо, Сергій Грисюк - колишній депутат Радивилівської міськради. З 2013 року він є керівником ТОВ "Радивилівмолоко" - сімейного підприємства, яким також керують його батько та брат. Чоловік, як і Оля Цибульська, виріс в Радивилові. Тому історія майбутніх закоханих почалася ще в школі. У 2015 році у них народився син Нестор. У період війни сім'я живе у Рівненській області.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Такі милі: Віталій Козловський замилував світлиною з маленьким сином Оскаром

Український співак та військовослужбовець ЗСУ Віталій Козловський опублікував фото з маленьким сином Оскаром, якого народила його дружина та піарниця Юлія Бакуменко

Присвячене українським жінкам: alyona alyona і Jerry Heil випустили нове відео перед "Євробаченням"

Представниці України на "Євробаченні-2024" alyona alyona і Jerry Heil випустили соціальне відео на конкурсну пісню Teresa & Maria

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа