RU  UA

Дізнатися

Вперше пішов з дому у 13 років. Слава Дьомін розповів про складні стосунки з мамою

"Мама у мене залишилась лише біологічна. Душевної мами немає"

Український ведучий Слава Дьомін зізнався, що з мамою має складні стосунки, і конфлікт між ними триває вже близько 25 років. Зірка розповів, що найрідніша людина по відношенню до нього "проявляла любов незвичним чином": била до ран та крові, а одного разу відправила виносити сміття і не впустила назад додому.

"У нас складні стосунки вже 25 років. Вперше я пішов з дому у 13 років. Але мене швидко повернули. Мама працювала в управлінні внутрішніх справ і в дитинстві я її боявся. Били мене за все. І навіть для профілактики. Вузьким ремінцем, шлангом від пральної машини тощо. Били до ран і крoвi. Одного разу мене відправили виносити сміття, а додому не впустили. Для профілактики. Напевно таким чином мама проявляла любов. Думала, що силою можна заробити повагу. Але я не поважав її, а тільки боявся. До того часу, доки не став самостійним. Мені вже 38, а моя мама досі аб'юзер", - написав ведучий в Instagram. Він також оприлюднив кілька своїх дитячих фото.

Фото: instagram.com/slavademin_official

Дьомін розповів, що кілька разів намагався налагодити стосунки з матір’ю, проте ці спроби виявилися невдалими. Окрім того, зараз мати вирішила отримати любов сина у інший спосіб – подала в суд на отримання аліментів.

"Було кілька спроб налагодити стосунки і почати все з чистого листа. І знову починалось повчання, звинувачення тощо. І тепер вона вирішила "отримати" мою любов ще більшою силою і шантажем. Подала в суд на отримання аліментів. Абсурд? Так. Але це справа адвокатів. Мама у мене залишилась лише біологічна. Душевної мами немає. І ми не будемо йти одним шляхом", - зазначив знаменитість.

Фото: instagram.com/slavademin_official

Свою публікацію про особисте Слава завершив висновком: завжди можна порозумітися з дитиною, у будь-якому віці. Він наголосив, що батькам не варто власноруч вбивати любов дитини, натомість потрібно стати для неї найкращим другом:

"Мене дивують батьки, які звинувачують в чомусь власних дітей. Агов! Як ви їх виховали, так вони себе і поводять. Дитина - білий лист, на якому батьки малюють картину. Не може лист бути винним, якщо художник ляпнув не тією фарбою. Я завжди говорю про те, що коли дитина щось робить не так, проаналізуйте свої дії. Дитина сидить багато в телефоні і не комунікує з вами? То може ви мало цікавитесь її життям? Будьте на одній хвилі. Бо дитина - ваш найкращий друг".

"Завжди є шанс налагодити зі своєю дитиною стосунки. Незалежно від віку. Адже ваша донька/син вас дуже любить. Не вбивайте власноруч цю любов. Будьте найкращим другом. І тоді в нашому житті буде менше злих, закомплексованих людей, яким в дитинстві не додали батьківську любов і дружбу. Немає поганих дітей. Є погані батьки", - резюмував ведучий.

Фото: instagram.com/slavademin_official

Нагадаємо, Слава Дьомін почав кар'єру як радіоведучий на радіо "Львівська хвиля". У 2008 році став ведучим на радіо "Люкс ФМ".

Дьомін має сина, проте з дружиною Оксаною він розлучився після 13 років подружнього життя. Пізніше ведучий зізнався, що стосунки з дружиною зруйнував побут. "Переїжджали до нової квартири, нас захопив дуже сильно ремонт. Ми всі сили, всі думки давали туди. Залишився трикутник: я - малий, Оксана - малий. Не було я і Оксана. Ставишся до другої половинки по-дружньому, але немає в тебе цієї романтичної тяги", - говорив він.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Читайте також

Народила у 39 і знялася для Playboy: де зараз акторка Вікторія Варлей, яка була учасницею "Холостяка"

Виктория Варлей вышла замуж за россиянина и живет в Майами - актриса родила ребенка в 39 лет - что известно о ее жизни

18-річна донька Ольги Фреймут похизувалася кадрами з випускного в США

Дочь Ольги Фреймут Злата Митчелл окончила школу в США. Девушка поделилась кадрами с выпускного

День захисту дітей: українські зірки зачарували кадрами своїх синів та доньок

1 июня отмечают День защиты детей. Украинские звезды поразили светлыми кадрами со своими сыновьями и дочерьми