Лайм

Не змогли подолати кризу: Костянтин Войтенко розлучився з дружиною після 7 років шлюбу

Валентина Марініна оголосила про остаточний розрив із актором

Костянтин Войтенко розлучився з дружиною Валентиною, у шлюбі з якою був 7 років. Про це колишня українського актора та учасника "Танців зі зірками" розповіла в Instagram.

"Я повертаю своє дівоче прізвище - Марініна. Чому? Тому що ера життя Валентини Войтенко добігла кінця. Час прощатися. Я більше не дружина Кості. І не хочу носити його прізвище", - написала танцівниця.

Фото: https://www.instagram.com/valya.marinina/

"Напевно, це останній з етапів від'єднання, яких уже відбулося чимало. Хвилююче. Мені завжди подобалося моє прізвище, так само, як і мої кучері. Повертаю з ним собі свою унікальність і себе. Силу та захист роду свого батька. Свою ідентичність. І починаю свій новий етап. Враховуючи весь цінний набутий досвід", - поділилася вона.

Фото: https://www.instagram.com/valya.marinina/

Костя Войтенко та Валентина Марініна одружилися у 2015 році, а через рік стали батьками маленької Емілії. У 2021 році актор став учасником шоу "Танці зі зірками" і вперше зізнався, що вони з дружиною переживають кризу. Пара ходила до сімейного психолога, але зберегти стосунки не вдалося.

"Я обирала сім'ю. Готова була перекроювати себе під партнера, намагалася догодити. Неусвідомлено. Усіми силами намагалася змайструвати сім'ю, якої в моєму дитинстві не було, - писала танцівниця рік тому. - Я перестала боятися, як смерті, розлучення чи розставання. Адже у нас давно було складно у стосунках. Тільки так я усвідомила, що наші стосунки токсичні. У них погано всім".

Фото: https://www.instagram.com/valya.marinina/

З квітня 2021 року Костя Войтенко та Валентина Марініна перебували у відкритому конфлікті та жили окремо. За словами жінки, їй було "боляче і сумно мати почуття до людини, яка системно завдавала їй болю".

Сам Войтенко розлучення з Марініною поки не коментував. З початку повномасштабної війни з РФ у соцмережах він розповідає про свою волонтерську діяльність. Валентина Марініна з дочкою у липні виїжджали до Болгарії, але у серпні повернулися до Києва, де перебувають і нині.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Українське медіа потрапило в скандал через нецензурну лексику на адресу Євгена Клопотенка: що відомо

Видання Заборона потрапило в скандал через нецензурну лексику - кулінар Євген Клопотенко опублікував листування нібито з журналістом медіа

Рак відсік все непотрібне: 35-річна українська акторка вперше розповіла про лікування онкологічної хвороби

Акторка Катерина Молчанова повідомила, що лікується від раку - онкологію у жінки виявили на ранній стадії і вже зробили операцію

alyona alyona і Jerry Heil виступатимуть у першому півфіналі "Євробачення-2024": про що їхня пісня

alyona alyona і Jerry Heil беруть участь у Євробаченні 2024 з песнею Teresa & Maria - про що вона, чому артисток критикували