Лайм

Вперше від початку війни: як "Голос країни-12" повернувся в ефір і що сталося з учасниками шоу

Дізнайтесь, яким був 6 випуск

Популярне вокальне шоу "Голос країни-12", яке тимчасово призупинили через вторгення РФ в Україну, повернулося на екрани. У неділю, 2 жовтня, на каналі ТЕТ вийшов новий випуск, у якому глядачам нагадали, якими були п'ять епізодів "Сліпих прослуховувань". Учасники програми поділилися, як змінилося їхнє життя після 24 лютого.

Учасник команди Наді Дорофєєвої Євген Бічасний розповів, що його родина опинилися під окупацією, тому його близькі страждають від злочинів, які коять рашисти на нашій землі. Артист зізнається, що попри всі важкі випробування, його сім'я вірить у ЗСУ та світле майбутнє України.

Євген БічаснийФото: Youtube

Наступна учасниця вокального шоу Олена Чукаленко поділилася, що її рідні прийняли рішення нікуди не виїжджати та залишитися вдома.

Олена ЧукаленкоФото: Youtube

Військовослужбовець Ярослав Гав'янець все життя мріяв про сцену, однак став на захист України ще у 2015 році. Тоді хлопець разом з іншими побратимами захищав Донецький аеропорт, і навіть опинився у полоні. Навіть після складних випробувань у житті Ярослав продовжував мріяти про сцену та став учасником шоу "Голос країни-12". У цьому році у його життя знову прийшла війна, тому у лютому українець вже вкотре взяв до рук зброю.

Ярослав Гав'янецьФото: Youtube

Олександр Свіріденко також захищає нашу країну від окупантів. Його зіркова тренерка Надя Дорофєєва зазначила, що постійно з ним на зв'язку. Олександр одним із перших написав своїй наставниці, аби дізнатися, чи все з нею добре.

Олександр СвіріденкоФото: instagram.com/sanway_music

Ще одна учасниця вокальної програми Марта Липчей до початку повномасштабної війни виступала на весіллях. Та після вторгнення все змінилося, і тепер вона співає для українських захисників, щоб підтримати їхній бойовий дух.

Марта ЛипчейФото: Youtube

Інеса Грицаєнко зізналася, що навіть у період війни хотіла продовжувати займатися улюбленою справою, тому вирішила виступати для того, аби допомагати іншим. Голос Інеси можна було почути на благодійних матчах футбольного клубу "Динамо".

Інеса Грицаєнко з сестрою Фото: Youtube

Гурт SPIV BRATIV також змінив свою творчість після 24 лютого. Брати почали випускати патріотичні пісні та навіть присвятили зворушливу композицію місту Миколаєву. Вони виконали запальний трек про потонулий крейсер "Москва", який на просторах інтернету став справжнім хітом.

Гурт SPIV BRATIVФото: instagram.com

Донька відомого композитора Костянтина Меладзе Лія розповіла, що наразі разом із рідними знаходиться за кордоном. Дівчина вірить, що вже зовсім скоро українці будуть святкувати перемогу і нарешті можна буде повернутися додому.

Лія МеладзеФото: Youtube

Дмитро Цимбал поділився, що зустрів повномасштабну війну у столиці. Музикант з сім'єю був вимушений виїхати на Черкащину. Приїхавши до рідного міста, артист зайнявся волонтерством: готував їжу для тероборони, робив маскувальні сітки та збирав гуманітарну допомогу. Крім того, разом з хором імені Верьовки Дмитро виступав на благодійних концертах, мета яких - збір коштів на відновлення культурного фронту України, що постраждав під вторгнення.

Дмитро Цимбал на благодійних концертахФото: Youtube

Діана Матвійчук разом з родиною жила в Ірпені, тому вже 24 лютого сім'я прийняла рішення виїжджати. Діана на якийсь період поїхала до Німеччини, наразі ж вона повернулася до рідного міста.

Діана МатвійчукФото: Youtube

Юлія Штоля з команди Потапа поділилася радісною звісткою – вона при надії. Потап розповів, що постійно на зв'язку із підопічною та підтримує її.

Юлія ШтоляФото: Youtube

Тим часом учасник шоу із Алмати Дімаш Дуалетов зазначив, що жителі Казахстану, як і весь цивілізований світ, підтримує Україну та бажає, аби скоріше закінчилася війна та Україна здобула омріяну перемогу.

Дімаш ДуалетовФото: Youtube

Нагадаємо, "Голос країни-12" повернувся в ефір, щоб за допомогою музики підтримати моральний дух глядачів, а також допомогти українській армії, адже у продовженні сезону буде і благодійна складова.

"Музика завжди підтримувала людей як у найщасливіші, так і у найскладніші моменти життя, від війн і до пандемій. Зараз ми бачимо запит від наших глядачів, яким потрібна підтримка, які чекають повернення "Голосу країни" на екрани. У нових випусках телеглядачі почують як українську класику, так і сучасні пісні, які були написані під час повномасштабної війни. Окрім того, у продовженні сезону ми оголошуємо благодійну мету - переглядаючи випуски, глядачі зможуть допомогти нашим захисникам боротись із ворогом. Це наш спільний голос для збереження і перемоги України", - коментував раніше повернення шоу на екрани генеральний продюсер каналу 1+1 Максим Кривицький.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

"Виглядала, як суперзірка": Ірина Сопонару показала свої весільні образи

Акторка "Жіночого кварталу" Ірина Сопонару показала, який вигляд мала на весіллі з коханим-іноземцем Рісом

Ірина Білик показала, як підріс її син Табріз і розповіла про його першу закоханість

Ірина Білик показала, який вигляд має її молодший син Табріз, який народився у шлюбі з російським режисером Асланом Ахмадовим

Військові - головні люди зараз: Решетнік висловився про реакцію українців на нового "Холостяка"

Ведучий "Холостяка" Григорій Решетнік розповів, як українці відреагували на те, що героєм 13-го сезону став військовий Олександр Терен Будько