Лайм

Вирок один: акторка Катерина Тишкевич дізналася діагноз через 8 років нестерпного болю

Причину загадкової недуги встановили українські лікарі

Українська акторка Катерина Тишкевич вісім років бореться з нестерпним головним болем. За цей час вона пройшла обстеження у найкращих клініках України, зверталася до медичних центрів Данії, Італії, і лише зараз лікарі поставили їй точний діагноз.

"Європа готова була прийняти мене тільки наприкінці жовтня, а то й у листопаді. На той час, я б відкинула ковзани, тому почала лікування тут, в Україні. Багато (чесно кажучи, капець як багато) обстежень, лікарів, спроб нових різновидів лікування. Вирок один, діагноз звучить так: соматоформний головний біль, спричинений функціональною поломкою мозку", - написала в Instagram 28-річна зірка українських серіалів.

Фото: instagram.com/mrsketrin

Вона додала, що причина її недуги криється у порушенні біохімії мозку, спричиненого родовою травмою - до 7 місяців Каті був поставлений діагноз ДЦП.

"До певного часу дитяче тіло компенсувало цю проблему, а зараз наслідки вийшли на такий рівень", - зазначила вона.

Українські лікарі підібрали Катерині медикаментозне лікування та певні фізичні навантаження. Також дівчина проходить курс психотерапії. Акторка неодноразово зізнавалася, що через хронічний біль і неможливіть виявити причину часто впадає в депресію. Вона почала багато плакати і втратила бажання вставати з ліжка.

Фото: instagram.com/mrsketrin

Тишкевич додала, що кошти, які їй на лікування зібрали шанувальники та зіркові друзі, вона відправила на потреби ЗСУ, важкохворим дітям і безпритульним тваринам.

Вперше про свою хворобу Катя розповіла наприкінці червня: "Трохи більше спробую пояснити, що саме зі мною відбувається. Ще раз наголошую, що остаточного діагнозу немає. За 8 років обстежень в Україні його так і не змогли поставити. Головний симптом- це нестерпний головний біль, який починається раптово і не відпускає ні на секунду, болить 24/7 так сильно, що я не можу говорити чи тримати очі відкритими".


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Катерина Тишкевич (@mrsketrin)


  • Наприкінці липня Катерину Тишкевич посадили на дуже токсичний препарат, який не можна довго приймати. Однак завдяки йому акторка відчула полегшення.
  • А через місяць зірка розпочала експериментальне лікування. Докладніше про цю методику ми писали тут.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Представниці України на "Євробаченні-2024" провели другу репетицію в Мальме: фото

Україна провела другу репетицію на сцені "Євробачення-2024" - як виступили alyona alyona і Jerry Heil

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації