Лайм

Почали експериментальне лікування: Катерина Тишкевич розповіла про боротьбу з тяжкою хворобою

"Поки що я все ще живу з постійним напруженням в голові, але вірю у якнайшвидше покращення свого стану"

Українська акторка Катерина Тишкевич, яка вже вісім років бореться з нестерпними головними болями, наважилася на нове експериментальне лікування. Після численних обстежень та неефективних методик боротьби з недугом, зірка сподівається, що цього разу спроба виявиться вдалою.

"Нарешті знайшла свого лікаря. Почали нове експерементальне лікування. Інтуїтивно відчуваю, що це саме те, що треба. Лікування коштовне, але завдяки вам - можливе. Закордон призначив мені час аж на кінець жовтня, але за збігом обставин, я дізналась, що на початку 2022 у нас, в Києві, відкрилася чудова клініка, яка через війну вимушена була на деякий час зачинитися, і ось зараз знову приймає пацієнтів з хронічним болем. Вадим Білошицький - і є Європа, його досвід навчання закордоном та практика - шокують. І замість європейських сухих протоколів, я бачу емпатичну та творчу Людину!" - написала знаменитість в Instagram та опублікувала фото зі спеціалістом.

Фото: instagram.com/mrsketrin

У червні Тишкевич звернулася до медичних центрів у Данії та Італії, і поки чекала на відповідь паралельно консультувалася з іншими українськими фахівцями. Катерина вірить в те, що в рідній країні отримає потрібну допомогу та нарешті забуде про свій недуг:

"Вірю в успіх лікування саме в цій клініці. Досвід невдалого та тривалого листування з центрами в Данії та Італії мене чимало засмутив, і вже було впала в розпач, але, мабуть, так мало бути… До цього не знала, що цей різновид лікування можливий в нашій країні".

Фото: instagram.com/mrsketrin

Також зірка телеекранів поділилася, що вже перенесла першу тестову інфузію, після якої почувається добре. Однак влив лікарських препаратів можна буде оцінити лише через місяць та після поступового збільшення дозування.

"Першу тестову інфузію перенесла в понеділок добре, тож в п’ятницю готуюся до повноцінної процедури. Також вже третій тиждень приймаю нові пігулки, але оцінити їх вплив на саме мій випадок можна буде лише після першого місяцю прийому та поступового нарощування дозування. В разі досягнення гарного ефекту, їх можна приймати довгостроково і навіть вагітніти. Поки що я все ще живу з постійним напруженням в голові, але вірю у якнайшвидше покращення свого стану", - підсумувала акторка.

Катерина Тишкевич та її чоловік-актор Валентин ТомусякФото: instagram.com/mrsketrin

Нагадаємо, вперше про свою хворобу знаменитість розповіла наприкінці червня, оприлюднивши пост у соціальних мережах. "Трохи більше спробую пояснити, що саме зі мною відбувається. Ще раз наголошую, що остаточного діагнозу немає. За 8 років обстежень в Україні його так і не змогли поставити. Головний симптом – це нестерпний головний біль, який починається раптово і не відпускає ні на секунду, болить 24/7 так сильно, що я не можу говорити чи тримати очі відкритими", - написала тоді вона.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Таню Муіньо – постановниця номера alyona alyona і Jerry Heil на "Євробаченні-2024": що кажуть артистки

Таню Муіньо, яка співпрацює зі світовими зірками, є постановницею номера alyona alyona і Jerry Heil для Євробачення-2024

Актор Юрій Феліпенко поділився, як проходять його військові навчання у батальйоні "Ахіллес"

Актор Юрій Феліпенко висловився про навчання в підрозділі Ахіллес та сталення до акторської професії після мобілізації

alyona alyona і Jerry Heil поділилися емоціями від першої репетиції на сцені "Євробачення-2024": відео

alyona alyona і Jerry Heil провели першу репетицію на сцені Євробачення-2024 - артистки розповіли про правки та сценічні костюми