Лайм

Я б поспілкувалась: Осадча пояснила, чому хоче взяти інтерв’ю у Лободи та Ані Лорак

Зірка назвала причину

Українська ведуча Катя Осадча, яка з першого дня війни веде боротьбу на інформаційному фронті та перший час закликала українських артистів в РФ висловити свою думку, зробила несподівану заяву. Вона сказала, що охоче б поспілкувалася з усіма нашими виконавцями, які будували чи будують кар’єру у країні-агресорці. Знаменитість назвала причину такого бажання.

"У мене було бажання взяти інтерв’ю у всіх тих, хто активно будує свою кар’єру в Росії. У всіх – у Світлани Лободи, у Ані Лорак, у всіх. Я б поспілкувалась та запитала б: чому мовчали? Як відбувалося? Як взагалі можна жити і півроку мовчати?" – розповіла Осадча у програмі ЖВЛ.

Фото: instagram.com/kosadcha

Окрім того, знаменитість також поділилася, що на її звернення до українських артистів відповіла одеситка Регіна Тодоренко. Однак українка, яка, попри агресію Кремля, залишилася в РФ та мовчить про війну, не сказала нічого конкретного, а лише намагалась виправдати своє мовчання абстрактними фразами.

"Вона мені писала, однак дуже абстрактно, нічого конкретного, хоча мої закиди були абсолютно конкретними. Я просто в якийсь момент після чергової переписки зрозуміла, що даремно витрачаю свій час та енергію. Хто промовчали до сьогодні – всі там заслужені артисти і артистки – просто про них треба забути", - висловилася Осадча.

Фото: instagram.com/fan_reginatodorenk0

Нагадаємо, українська співачка Світлана Лобода багато років жила та будувала кар'єру в Росії, однак з початком війни в Україні виїхала з країни-агресорки та засудила злочинну політику Кремля. Згодом у інтерв’ю вона зізналася, чому після 2014 року жила та працювала в РФ:

"Я дуже помилялася. Я дуже винна, що була байдужою, не цікавилася тим, що відбувається в моїй країні. Зараз я бачу, що все дуже однозначно. Є війна, я її розумію, відчула її на собі та своїх рідних. Тепер моя позиція не може бути іншою, вона однозначно на боці моєї родини, моєї батьківщини, моєї команди, людей яких я люблю і за яких переживаю", - заявила співачка.

Фото: instagram.com/lobodaofficial

Тим часом Ані Лорак лише через 7 місяців пояснила своє мовчання щодо війни в рідній Україні. Співачка вважає, що музика - поза політикою, а критика її боягузливого мовчання про війну - "брудні політичні ігри".

"Я не політик, і ніколи не відчувала амбіцій з цього приводу. Впевнена, що не можна змішувати ці два поняття: артист і політика. Але сьогодні саме політики використовують моє ім'я з метою своїх брудних ігор", - поскаржилася зірка.

Фото: facebook.com/AniLorak

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Де зараз Макс Михайлюк - герой "Холостяка", який розповідав, що йому не дали стати пілотом F-16

Макс Михайлюк з дружиною Дашею Хлистун та двома дітьми живе в Канаді - чоловік говорив, що хотів стати пілотом f-16 в Україні

Опанував професію авіатехніка: соліст гурту NAHABA розповів про свою службу в Повітряних силах

Соліст гурту NAHABA Андрій Науменко півроку служить у Повітряних силах - виконавець розповів про навчання та професію, яку освоїв

Де і коли дивитися перший півфінал "Євробачення-2024": платформи в Україні

Перший півфінал Євробачення-2024 відбудеться 7 травня, початок о 22:00 - де можна подивитися та як проголосувати за фаворита