Лайм

Даніель Салем показав, як із фронту спілкується з маленькою дочкою: миле відео

Зірковий тато не бачив доньку довгі місяці

З перших днів російського вторгнення Даніель Салем захищає рідну землю, дітей та майбутнє України від окупантів. У телеведучого підростає донька Санта-Луну, яку сьогодні тато-військовий бачить лише через екран телефону.

Шоумен показав в Instagram, як із фронту спілкується зі своєю єдиною дитиною по відеозв'язку. На кадрах тато та дочка мило кривляються один одному. "Вербальне спілкування наше все! Жити без тебе не можу, моя Луна!", - підписав ролик Даніель.


Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Даніель Салем (@daniel_jihad_salem)


Підписників зворушило відео з донькою, вони написали, що дівчинка неймовірно схожа на свого батька. Також у коментарях бажають Салему та іншим захисникам якнайшвидшої перемоги та повернення додому.

"Боже, яка вона гарненька. Просто маленьке диво", "Доченька дуже схожа на батька", "Як вона на тебе схожа, ця маленька принцеса", "Татова копія росте", "Які ви милі", "Скорішої перемоги та повернення захисників у свої сім'ї", - пишуть підписники під дописом.

Даніель Салем одружений з дівчиною на ім'я Марія. У 2015 році у пари народилася дівчинка, якій батьки дали незвичайне ім'я. Телеведучий зізнавався, що обирали між іменами Таня та Світлана, але назвали Санта-Луну.

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Після 24 лютого Даніель Салем пішов захищати країну від ворога. Спочатку телеведучий служив у лавах територіальної оборони, а потім потрапив на передову до підрозділу розвідки. За час своєї служби знаменитість неодноразово потрапляв під обстріл, а також отримав контузію та оглух на одне вухо.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення