Лайм

Змовчала, але зрозуміла: Даніель Салем розповів, як дружина сприйняла його бажання усиновити дитину

"Розумію, що це дуже складно, але ми впораємося"

Український телеведучий Даніель Салем нещодавно заявив про плани удочерити дитину. Він розповів, що хоче стати повноцінною сім'єю для дівчинки, яка втратила батьків через російську агресію. Через деякий час знаменитість поділився, як на його рішення відреагували найближчі люди – дружина та донька.

"Моїй сім'ї взагалі важко з такою людиною, як я. І я не втомлююся це повторювати і собі, і дружині. Я досить хаотичний. Маша розуміла, що коли почнеться війна – я піду настільки далеко, наскільки зможу. А коли я озвучив своє бажання про усиновлення, вона послухала, змовчала, але зрозуміла. Думаю, у нас все вийде", - сказав Даніель у програмі "Ранок з Україною".

Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Ведучий зазначив – розуміє, що цей шлях важкий та тривалий, але він уже готовий його пройти.

"Я вже поспілкувався з багатьма людьми, які пройшли всі етапи усиновлення дітей. Тож можу з упевненістю сказати – процес запущений. Розумію, що це дуже складно, але ми впораємося. Упевнений – сім'я мене підтримає, як і у всьому іншому. Поки що деталей відкривати не буду, хочу все задокументувати, а вже наприкінці розповім вам усе. Для мене це все нове, не щодня я удочеряю дитину", - пояснив він.

Салем також казав, що в період війни в Україні процедуру удочеріння неможливо провести офіційно, проте можна стати для дитини опікуном: "Під час війни цього неможливо зробити. Але можна стати опікуном. І після того, як усе закінчиться, вона стане офіційно моєю донькою".

Даніель Салем із донькою Фото: instagram.com/daniel_jihad_salem

Даніель Салем одружений. З коханою він виховує доньку Санта-Луну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Найгірше позаду: комік Віктор Розовий вперше після важкого поранення висловився про свій стан

Віктор Розовий вийшов на зв'язок у соцмережах та розповів про свій стан після важкого поранення голови - комік показав фото з лікарні

Де дивитися фінал "Євробачення-2024", в якому Україна змагається за перемогу

Коли фінал "Євробачення-2024" та під яким номером виступатимуть alyona alyona та Jerry Heil - де дивитися виступ України у фіналі

ЗМІ показали відео, як працівники ТЦК зупинили в Києві Monatik: співак відреагував

Дмитра Монатіка у Києві зупинили представники ТЦК та перевірили документи - співак прокоментував ситуацію - відео