Лайм

У нас різні дороги. Олексій Суханов розповів про батьків в РФ та розмову з мамою 24 лютого

Ця тема є для ведучого болісною

Український телеведучий Олексій Суханов, який народився і до 2014 року жив в РФ, розповів, що після початку повномасштабної війни в Україні, його стосунки з батьками назавжди змінилися. Він пояснив, що остаточно для себе зрозумів, що із рідними людьми йому не по дорозі, адже кожен із них зробив свій вибір.

"Я нікого не звинувачую і, зокрема, своїх батьків. Таке не можна робити. Просто я визначився. І в нас різні дороги", – сказав знаменитість у програмі ЖВЛ.

Фото: instagram.com/suhanov.official

Суханов також пригадав, якої була його розмова з мамою у перший день війни. За словами Олексія, мати вмовляла сина повернутися додому, проте він дав категоричну відповідь:

"Мама на початку повномасштабного вторгнення зателефонувала і сказала: "Давай вже повертайся додому". Я відповідаю: "Тобто? Мій дім тут. Може, ти досі цього не зрозуміла з 2014 року, але мій дім тут. І в мене немає іншого дому". Згадуючи розмову з рідною людиною, Суханов не зміг стримати сліз.

Мама Олексія СухановаФото: YouTube

Хоча ці спогади для зірки є болісними, він зізнається, не менш болісним є те, що щодня в Україні гинуть люди: "Боляче, тому що гинуть кращі представники українського народу. На відміну від орків, у нас гинуть круті. Задля чого? Через що Україна потерпає?".

Суханов впевнений, що українцям слід перестати шукати "хороших росіян" та викреслити їх назавжди з українського інформаційного простору. Сам ведучий зізнався, що не боїться почати все з початку, і після закриття каналу Україна працює над двома новими проектами, один з яких – створення власного YouTube-каналу.

"Про життя, про силу внутрішню, про відданість, про служіння, про необхідність не вимикати мізки за жодних обставин", - трохи розсекретив знаменитість тематику майбутнього авторського блогу.

Фото: instagram.com/suhanov.official

Нагадаємо, Олексій Суханов народився у місті Іваново. У серпні 2014 року виїхав з Росії та пішов із "РЕН ТВ" у зв'язку з власною незгодою з позицією каналу щодо війни на сході України та іншими подіями в країні. З початком воєнного конфлікту на сході України Суханов остаточно переїхав до Києва.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Що відомо про Таню Муіньо, яка поставила номер для України на "Євробаченні-2024"

Хто така Таню Муіньо - постановниця сценічного виступу alyona alyona та Jerry Heil на "Євробаченні-2024"

Другий півфінал "Євробачення 2024" у Мальме: онлайн-трансляція масштабного шоу

Другий півфінал Євробачення 2024 9 травня - дивитися онлайн трансляцію конкурсу - хто виступає та як голосувати за виконавців

Дизайнерка показала, який вигляд має кольчуга, через яку alyona alyona впала на "Євробаченні"

alyona alyona впала на одній з репетицій перед Євробаченням 2024 через кольчугу - авторка прикраси показала її фото та процес створення