Лайм

Хотів на фронт, на передову: Потап розповів, як на початку війни "заочно" записався в тероборону

Попри душевний порив, артист обмежився "культурним фронтом"

Потап (Олексій Потапнко), Настя Каменських та обидві їхні мами виїхали з України перед початком повномасштабної війни. Артист був відсутній у країні протягом 6 місяців, через що зіткнувся з критикою в соцмережах та з боку деяких знаменитих колег.

У вересні Потап повернувся до України та дав кілька інтерв'ю про своє тривале перебування за кордоном. У програмі "ЖВЛ" продюсер заявив, що хотів піти на фронт і "заочно" записався до тероборони. У цьому йому начебто допоміг батько, Андрій Потапенко.

Фото: https://www.instagram.com/realpotap/

"Перший місяць я був в ефірі, валив проти росіян, розкривав їхню сутність. А потім у мене вже стільки стало роботи за кордоном, що я довго там був, щоб закінчити всі справи, автоматизувати процеси, - пояснив він. - Я сказав батькові: "Хочу їхати, хочу на фронт, на передову". А він каже: "У тероборону запишися для початку". Я кажу: "Запиши мене в тероборону". Так я записався в тероборону заочно і вирішив, що буду далі робити те, що вмію. Доносити все про Україну".

Нагадаємо, що тероборона – це окремі війська у складі ЗСУ. Її місія – допомагати основним військам охороняти важливі об'єкти інфраструктури чи кордон, чергувати на блокпостах, протистояти диверсантам.

  • Продюсер обрав собі культурний фронт і вважає, що зробив усе правильно. За його словами, разом із Настею Каменських він заробив для ЗСУ майже 100 млн грн.
  • Також Потап розповів, що на початку повномасштабного вторгнення у Насті Каменських була розмова з Ані Лорак. Співачка родом із Чернівців відповіла, хто надоумив її мовчати про війну.

Найцікавіші історії та новини дня тепер у Telegram! Підписуйтесь на канал theLime і дізнавайтеся про них швидше.

Новини партнерів

Читайте також

Червоний манікюр - вічна класика, яка завжди в тренді: актуальні дизайни на весну

Червоний манікюр - це позачасовий та універсальний вибір, який випромінює впевненість, вишуканість та гламур

Де зараз співачка Лавіка, яка була дружиною Вови Борисенка і намагалась потрапити на "Євробачення"

Співачка Лавіка створила свій гурт, займається психотерапією та волонтерською діяльністю - що відомо про життя артистки

Перший в житті: Наталія Могилевська зворушила подарунком для 4-річної прийомної доньки

27 квітня свій 4-й день народження відзначає молодша донька Наталії Могилевської, яку співачка зі старшою сестрою удочерила під час війни